KONAČNO OTKRIVENO zašto Željko Joksimović NIJE pobedio na Evroviziji: Jedan potez pevača je defiinitivno "skupo" koštao!

Najžena Vesti 02.12.2021 15:27 0

Producent Saša Mirković otkrio je zbog čega smatra da je Željku Joksimoviću "izmaklo" prvo mesto na Evroviziji, koje je te godine odnela Ukrajinka Ruslana

KONAČNO OTKRIVENO zašto Željko Joksimović NIJE pobedio na Evroviziji: Jedan potez pevača je defiinitivno "skupo" koštao!

Alo! Vladimir Marković

Kada se naša zemlja vratila u takmičenje Evrovizija (sada već davne) 2004. godine, pevač Željko Joksimović sa pesmom "Lane moje" napravio je neverovatan uspeh. On je tada u Istanbulu osvojio drugo mesto sa svojom ekipom, donevši najveći uspeh pre pobede Marije Šerifović sa pesmom "Molitva".

Kao tadašnji predstavnik Srbije i Crne Gore, Željko Joksimović ostao je jedno mesto iza vatrene Ukrajinke Ruslane Ližičko.

Producent i menadžer Saša Mirković ispričao je uspomenu sa jedne predevrovizijske večeri, istakavši da smatra da upravo tu leži krivica što Željko tada nije odneo pobedu.

Naime, jedan potez, prema njegovom mišljenju, bio je sasvim netaktičan.

Nije tajna da sam 2004. godine bio sa Joksimovićem u Istanbulu, što on ističe često. Željko nije osvojio Eurosong samo iz jednog razloga, zato što je dozvolio da dođe sa Ruslanom u pratnji na naše završno veče. Samo iz tog razloga, to su ta dva poena koja smo izgubili. Mi smo napravili feštu u Istanbulu, doveli smo i trubače iz Vranja, bili smo najveći favoriti pored Ruslane. Tu se mešala i politika. Zamolio sam Željka da ne dovodi nikoga od Ukrajinaca, tu je on napravio grešku. Da nije to uradio, uzeli bismo pobedu -  ispričao je Mirković tokom gostovanja u emisiji na Kurir televiziji.

 

Komentari (0)
Loading