"Zamislite roditelje kojima se DETE nije vratilo iz škole": Poznate ličnosti komentarišu tragediju i pitaju se DOKLE smo mi došli kao društvo

Vesti 04.05.2023 19:00 0

Nezapamćena tragedija dogodila se u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar", kada je K.K (14) upao u školu i ubio osmoro školskih drugova i radnika obezbeđenja, dok je šestoro dece i nastavnica ranjeni

"Zamislite roditelje kojima se DETE nije vratilo iz škole": Poznate ličnosti komentarišu tragediju i pitaju se DOKLE smo mi došli kao društvo

Printscreen/Instagram

 

Od juče je cela Srbija zavijena u crno. Nakon masovne pucnjave koja se dogodila na Vračaru u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ mnogi roditelji osećaju veliki stres, tugu i anksioznost. Iako se mnogi pitaju kako je došlo do ovakve tragedije, niko nije moguao da ostane hladnokrvan kada je ovakva tragedija u pitanju.

Pojedine poznate ličnosti nisu davali svoje mišljenje, ali su na svom Instagram nalogu ostavljali crne pozadine ili samo sliku datuma nesrećnog događaja.

Jedna od prvih koja je otkazala nastup bila je Marija Šerifović.

- Dragi prijatelji, duboko sam potresena tragedijom koja se dogodila u školi "Vladislav Ribnikar". Odlučila sam da otkažem koncert koji je trebalo da se održi ovog vikenda u akvaparku u Hrvatskoj. Smatram da naredne dane treba da provedemo u tišini i molitvi za nastradale. Moje najiskrenije saučešće i solidarnost u bolu za porodice poginule dece i radnika škole. Marija - napisala je Marija.

Ostali su porodicama izjavili saučešće i rekli koliko su skrhani zbog nemilog događaja.

Milica Pavlović trenutno je na turneji u Americi, međutim, ovaj zločin ju je duboko potresao, te je i sama istakla da neće pevati.

- Zanemela sam od sresa, šoka, bola... Nezapamćena tragedija, preteški i prestrašni dani za našu zemlju i naš narod. Ne mogu da zamislim kroz kakvu tugu i nesreću sada prolaze roditelji, sestre, braća, prijatelji, rodbina nastradale dece. Moje iskreno i najdublje saučešće. Ne znam šta bih više i mogla da kažem. Moje misli i molitve su sa njima.

 

 

Aleksandra Prijović je takođe otkazala nastup, i izjavila saučešće porodicama.

- U znak poštovanja prema svim žrtvama današnje tragedije i njihovim porodicama, obaveštavam vas da smo otkazali nastupe zakazane za ovaj vikend u klubovima "Pure" Ljubljana i "Vortex" Graz. Novi datumi ovih nastupa će biti uskoro objavljeni. Najiskrenije saučešće svima koje je zadesila ova naopisiva tragedija.

Saša Kovačević je takođe otkazao nastup, te se potresnim rečima obratio porodicama.

- Osećam neopisivu tugu i bol u duši zbog tragedije, koja je pogodila sve nas. Duboko i iskreno saučešće izjavljujem porodicama poginulih. Neka im dragi Bog podari mir i svetlost u nekoj nebeskoj učionici. Povređenim mališanima neka Bog podari snage da prežive i oporave se od ovog tragičnog događaja.

- Povodom velike tragedije koja je zadesila našu zemlju nastupi Saše Kovalevića se pomeraju za sledeću nedelju.

 

Komentari (0)
Loading