Megan Markl prisustvovala KRUNISANJU kralja Čarlsa III prerušena? Društvene mreže GORE zbog ove fotografije

Vesti 07.05.2023 19:00 0

Princ Hari se pojavio sam u Londonu na krunisanju svog oca kralja Čarlsa III

Megan Markl prisustvovala KRUNISANJU kralja Čarlsa III prerušena? Društvene mreže GORE zbog ove fotografije

EPA

Njegova supruga Megan Markl nije bila sa njim u Vestminsterskoj opatiji. Međutim, obožavaoci kraljevske porodice tvrde navodno prisustvo vojvotkinje od Saseksa. Bilo je čak i glasina da je vojvotkinja prisustvovala ceremoniji prerušena.

Mesecima su mediji spekulisali da li će princ Hari i Megan Markl prisustvovati krunisanju Čarlsa III i Kamile . Saseksi su podneli ostavke na svoje službene dužnosti kao članovi kraljevske porodice. Na kraju se na ceremoniji pojavio samo Hari, a njegova supruga je u to vreme bila u Sjedinjenim Državama sa decom. Ljubitelji britanske kraljevske porodice na društvenim mrežama su objavljivali zapise u kojima sugerišu da je Megan Markl takođe prisutna.

Sve je više zapisa na društvenim mrežama u kojima obožavaoci kraljevske porodice spekulišu o navodnom prisustvu Megan Markl na krunisanju Čarlsa III. Prema njihovim rečima, ona je prisustvovala ceremoniji obučena kao zreo muškarac. Postoje i kritični komentari na vebu u kojima ljubitelji kraljevske porodice snažno demantuju ove glasine.

 

 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading