Apolon je lično sišao na zemlju i napravio pometnju: Oleg je svojim PLESOM, ali i TELOM pokazao sve OVOZEMALJSKE LEPOTE, a evo zašto REGION bruji o ovom čoveku!

Najžena Vesti 03.12.2021 11:41 0

Poptuno fantastičan muškarac se pojavio u hrvatskom talent takmičenju i dame ostavio bez teksta

Apolon je lično sišao na zemlju i napravio pometnju: Oleg je svojim PLESOM, ali i TELOM pokazao sve OVOZEMALJSKE LEPOTE, a evo zašto REGION bruji o ovom čoveku!

Printscreen/Instagram

Ukrajinac Oleg Tatarynov plasirao se u finale hrvatskog "Supertalenta", a njegova impresivna izvedba ostavila je bez teksta žiri i publiku.

Oduševljenje nije mogla da sakrije ni udata Maji Šuput, koja je pratila nastup kao omađijana, a često su se mogli čuti i uzdasi oduševljenja.

Oleg sje akrobacijama počeo da se bavi pre pet godina i vežbao do šest sati dnevno, a koliko su njegove akrobacije opasne, uverio se kada je pre godinu dana pao s visine od šest metara i zadobio teške povrede..

"Bio sam u bolnici, imao sam potres mozga, šavove po licu, povrediosam koleno i nogu i jedno vreme nisam mogao da hodam", ispričao je na audiciji za ovo takmičanje, a priznao je i da ga strah još uvek proganja pre svakog nastupa.

Olegu ovo nije prvi put u Supertalentu i već se takmičio u sličnim programima u Španiji i Italiji, što mu je donelo i veliku popularnost na društvenim mrežama.

Ono što je specifično sa ovim mladićem jeste činjenica da je nestvarno zgodan, toliko, da žene ne mogu da sakriju oduševljenje. 

Komentari po društvenim mrežama širom Hrvatske ne prestaju. 

"Frajer je čudo! Nisam disala, a ni trepnula cijeli nastup", "Još meni čudno šta mi je ženi, 3 minute ništa ne priča", "Čini mi se da Maja je zaboravila na muža kad je vidjela drugog Tatarinova", "Moram popit tabletu za tlak", "Top topova... Nema dalje", "Čudo neviđeno, najbolji, gledam i ne vjerujem", "Ja sam ženi ugasio TV dok ovaj otpleše svoje", "Svaka čast, koji pokreti, najbolji je", "Sve nas je ostavio u transu", dio je komentara na društvenim mrežama.

Komentari (0)
Loading