Zvali su je FATALNA BEOGRAĐANKA i niko na nju nije ostajao ravnodušan: Danas bi napunila 44 godine, a ubijena je pre jedne decenije

Vesti 03.12.2021 12:57 0

Muškarci su je obožavali, žene su u nju gledale otvorenih usta. Bila je brutalno seksi, harizmatična i urbana , možda već pretpostavljate da je reč o Kseniji Pajčin

Zvali su je FATALNA BEOGRAĐANKA i niko na nju nije ostajao ravnodušan: Danas bi napunila 44 godine, a ubijena je pre jedne decenije

Foto: Alo/Rajko Ristić

Ksenija Pajčin bi danas proslavila svoj 44. rodjendan. 

Svi je pamtimo iz perioda devedesetih, a započela je karjeru kao plesačica u diskotekama.

Neodoljivo šarmatna, egzotična i brutalno energična, bila je savršen paket. Definitivno  osoba koja nije predodređena za neuspeh. Slavu je stekla u grupi "Dak" i postala je jedno od omiljenih televizijskih lica. Njihov hit "Dačo volim te" bio je sastavni deo repertora svake žurke koja se devedesetih organizovala. 

Nastavila solo karijeru

Prvi solo album izdala je 1997. godine. Jedan od najvećih hitova sa tog albuma bila je pesma "Sad si samo moj". Četiri godine kasnije izbacila je spot za numeru "Mene ne zanima to", a reč je o čuvenoj obradi pesme Šanaje Tvejn - "That Don't Impress Me Much". 

UPAO U KANDŽE HEROINA, PLJAČKAO ŠTA JE STIGAO Majka čuvenog SRPSKOG glumca nije krila da se STIDI SVOG SINA zbog njegovih zlodela!

Iako je u pitanju obrada Ksenija je ponovo dala svoj lični pečat ovoj numeri. Tako se spot vrteo mesecima, a i danas je popularan. Ksenija nikad bolje nije izgledala.

Fatalna ljubav sa Filipom

Zvali su je FATALNA BEOGRAĐANKA i niko na nju nije ostajao ravnodušan: Danas bi napunila 44 godine, a ubijena je pre jedne decenije

Foto Story/Petar Djordjevic

 

Ksenija i rukometaš Filip Kapisoda upoznali su se 2008. godine u Crnoj Gori. Hemija je odmah proradila, a veza koju su započeli od samog starta bila je strastvena i burna.

 Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je Ksenija tada.

Raskid, pomirenje

Ksenija i Filip su raskinuli u februaru 2009. godine. Filip se u tom periodu predstavio javnosti ulaskom u rijaliti šou "Veliki brat". Iako je izgledalo da do pomirenja neće doći, oni su ipak obnovili vezu u decembru iste godine.

Filip je bio posesivan, Ksenija depresivna

Filip je bio užasno posesivan. Ksenija ga je prema navodima bliskih prijatelja mnogo volela, ali je ipak htela da prekrati taj patološki odnos.

Ne mogu više s njim - govorila je Ksenija - Volim ga, ali ne mogu da trpim njegovu ljubomoru i posesivnost. Toliko me voli da me guši svojom ljubavlju - žalila se pop pevačica.

Komšije su znale da se svašta dešava iza zatvorenih vrata, ali nikome nije padalo na pamet da će oboje okončati tragično.

Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa - rekla je tada jedna od komšinica, dodajući da ni poslednji incidenti nisu ukazivali na tragičan kraj ljubavi.

Tragedija

Pevačica Ksenija Pajčin i njen dečko, maneken Filip Kapisoda nađeni su 16. marta 2010. godine mrtvi u stanu u kome je ona živela sa majkom,  u beogradskom naselju Voždovac.  Nakon što je pucao Kseniji direktno u glavu, isto je učinio sebi. Pevačica je u tom trenutku imala svega 33. godine.

Nasilje nad ženama - nepresušna tema

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obeležili smo 25. novembra, pre samo osam dana. Ipak ovo nije tema kojoj pažnju treba posvetiti jednog dana u godini. Ovo je tema o kojoj treba svakodnevno da govorimo i da ne prestajemo.

Ksenija je bila obožavana, misteriozna i puna života. Otišla je u cvetu mladosti, tuđom krivicom. Danas bi napunila 44. godine i zaslužuje da se bar podsetimo energije koje je sa sobom nosila. 

Njena tragedija je opomena svima nama.  Svima nama koji žmurimo kad čujemo svađu iza zatvorenih vrata.

Komentari (0)
Loading