Kombinacija ITALIJANSKE BOGINJE i francuskog šmekera: Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela je sinonim za PRIRODNU lepotu!

Najžena Vesti 04.12.2021 12:24 0

Da iver ne pada daleko od klade svedoči izgled mlade Deve, naslednice italijanske glumice

Kombinacija ITALIJANSKE BOGINJE i francuskog šmekera: Ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela je sinonim za PRIRODNU lepotu!

Profimedia

Monika Beluči i Vansena Kasela su tokom svog braka dobili dve ćerke, stariju Devu koja uveliko hoda stazama uspeha u svetu manekenstva i mlađu Leoni koja sada ima 13 godina.

Neverovatna sličnost je između Deve i mama Monike, pa je nesumnjivo da će ona imati zagarantovani uspeh u svetu mode, a možda i filma. 

Nesumnjivo da su ćerke nešto najlepše što je ostalo nakon braka Monike i Vensana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Mlada Deva uveliko je snimila modne editorijale za brojne svetske brendove u kojima se istakla njena apsolutno prirodna lepota. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Mnogi, još ne mogu slavnom glumcu da oproste Moniku Beluči, ali i novi brak sa Tinom Kunaki.

Malo ljudi veruje u njihovu ljubav, ali to ih najmanje brine - par je u srećnom braku i odgajaju zajedničku ćerku.

U početku niko nije mislio da će njihova romansa trajati duže od nekoliko nedelja. Razlika od 30 godina je i dalje prilično značajna, ali francuski glumac Vensan Kasel i manekenka Tina Kunaki zajedno su već pet godina i sve ukazuje na potpuno harmoničan odnos, piše Wannabe.

Tina uverava da je srećna pored Vensana, a Kasel se samo učtivo smeši kada mu se nagovesti egzistencijalna kriza, što se, (ne) dešava kod muškaraca koji su prešli granicu od 50 godina.

Tina i Vensan su se 24. avgusta 2018. godine, tiho i bez ikakvih najava za štampu, venčali na jugozapadu Francuske, a osam meseci kasnije postali su roditelji male Amazonije.

Komentari (0)
Loading