ŽAL za ocem NE PRESTAJE: Ćerka Džeja Ramadanovskog je prava dama, a evo čime se ona bavi!

Najžena Vesti 04.12.2021 14:23 0

Danas je tačno godinu dana otkako nas je napustio naš legendarni pevač Džej Ramadanovski

ŽAL za ocem NE PRESTAJE: Ćerka Džeja Ramadanovskog je prava dama, a evo čime se ona bavi!

Printscreen/Youtube

Njegova mlađa ćerka Marija, veoma je teško podnela očevu smrt.

Kako je i sama rekla, Džej je bio njen najveći oslonac u životu, a bol ne prestaje zbog preranog guitka oca, koji preminuo od srčanog udara 6. decembra.

Marija Ramadanovski nasledila je očev talenat za muziku, ali nikada nije želela da se ističe na tom polju. 

Živi mirnim život, bez potrebe za medijskom pažnjom.

- Ima više ponuda za film. Traže mi scenario, a ja ne znam ko bi to mogao da uradi kako dolikuje. Sa druge strane, ja ne znam pola njegovog života i ne mogu da ispričam kako se rodio, živeo u domu, šta je bilo sa roditeljima... Znam osnovno, ono što i ceo Balkan, ništa više od toga - rekla je Marija za medije jednom prilikom. 

O tome koliko joj nedostaje otac svedoće i njene reči.

- Meni tata uvek fali. Opsednuta sam bila mojim ocem, on je za mene bio Bog. Sad kad njega nema, ja učim da hodam. On je upravljao mojim životom, za sve se pitao, i sad sa 24 godine učim da vodim brigu o sebi. Nikada mi nije pretio da bilo šta moram, ali kada bi mi rekao da je to nešto najbolje za mene, uvek sam ga slušala i uvek je bio u pravu. Do njega nisam nikog bliskog izgubila, a sad sam ostala bez najrođenijeg. Iskreno, nadala sam se da će bar još minimum deset godina da poživi, ali, božija volja. Teško mi je, ali se navikavam - istakla je  Marija. 

Komentari (0)
Loading