Odlučila je da pokaže svoje "GOLO" lice: Evo kako Adel zapravo izgleda, svi su navikli na njen "PLASTIČAN" izgled, a zaboravi na PRIRODNU lepotu!

Andrea Orlandić Vesti 04.12.2021 19:23 0

Tek sada su mnogi

Odlučila je da pokaže svoje "GOLO" lice: Evo kako Adel zapravo izgleda, svi su navikli na njen "PLASTIČAN" izgled, a zaboravi na PRIRODNU lepotu!

Printscreen/Instagram

Svetski poznata danska Jutjuberka i prošlogodišnja voditeljka Evrovizije, Niki de Jager oduševila je svoje fanove pošto je pozvala višestruko nagrađenu pevačicu u svoj studio, gde ju je u potpunosti tranfosmirala!

Kako bi pokazale koliko je moćna šminka, Adel i Niki su se udružile i dogovorile da pevačici daju novi "lični opis"!

Ovim povodom Adel je odlučila da pokaže svoje "golo" lice bez šminke kako bi istakla koliko zapravo kozmetika može da bude moćno sredstvo i da nam pomogne da sakrijemo neke naše manje omiljene detalje na licu.

Printscreen/Youtube

 

 

Kako bi istakla koliko pevačica može da postane "plastična", Niki je našminkala samo jednu stranu Adelinog lica.

Dok je na jednoj polovini lica ima debeli sloj pudera, hajlajtera, iscrtane obrve i usne, tešku šminku na oku i lažne trepavice, pevačica je morala da kaže ispred kamere da sebi liči na Džokera ili nekog drugog zlikovca iz filmova.

 

Kada se transformacija završila mnogi su shvatili da nemaju pojma kako izgleda prava Adel, a pevačica je ovim povodom poručila svima da su najlepši bez nekoliko "kilograma" šminke!

Komentari (0)
Loading