Tom Kruz ne želi da vidi svoju ćerku OSAM GODINA, ali Suri odrasta u mladu, snažnu i PRELEPU DEVOJKU!

Vesti 22.07.2021 14:26 0

Zahvaljujući braku poznatih roditelja, svojevremeno zlatnog holivudskog para, Toma Kruza i Kejti Holms, Suri je od samog rođenja bila u žiži javnosti.

Tom Kruz ne želi da vidi svoju ćerku OSAM GODINA, ali Suri odrasta u mladu, snažnu i PRELEPU DEVOJKU!

Profimedia

Suri je nedavno napunila 15 godina. Većinu svog života, provela bez prisustva oca, Toma Kruza "zlatnog holudskog dečaka" koji iza savršenog osmeha i bezbroj kultnih filmskih uloga krije mračnu stranu ličnosti. Sajentologiju.

Kada se rodila, celim svetom vladala je histerija i svi su želeli da znaju što više o maloj Siri. Njena majka, Kejti sve teže se borila sa bizarnim uslovljavanjima Sajentološke crkve, a kako je ispričala u jednom intervjuu, shvatila je da se od slatke devojke pretvorila u robotizovanu ženu koja je se u svemu pokorava suprugu i sajentološkim zakonima.

Tom Kruz ne želi da vidi svoju ćerku OSAM GODINA, ali Suri odrasta u mladu, snažnu i PRELEPU DEVOJKU!

Profimedia

 

2012. podnela je papire za razvod i tražila puno starateljstvo nad njihovom ćerkom. Ceo svet je bio u šoku jer se od javnosti dugo krilo koliko je mračna strana sajentologije uticala na njihov brak. U međuvremenu Tom je postao vrlo blizak prijatelj sa vođom sajentološkog kulta, odlikovan je najvećim priznanjem sajentologa i zvanično je postao njihob brend menadžer.

Kejti je samo želela da spasi svoje dete i sebe i da pobegne što dalje od ovog mračnog kulta. 

U intervjuima koje je davala nakon razvoda, nije nikada doživljala majčinstvo kao težak posao, naprotiv, bila je vrlo zadovoljna što je rodila Suri sa 27 godina i trudila se da joj uvek bude bliska.

- Za mene je ona najvažnija osoba na svetu. Sve bih učinila za nju - izjavila je jednom prilikom Kejti.

Siri je odrastala u skladnom odnosu sa majkom za koju kaže da joj je najbolji prijatelj. Ostala je praznina u njenom životu duga osam godina, koliko slavni glumac nije kontaktirao svoju ćerku.

Prema zakonima sajentologije, nijedan član ne sme da bude u kontaktu sa "supresivnom" osobom (neko ko je okrenuo leđa sajentologiji). Iako to Suri nije, njena majka jeste, a zbog izrazito bliske veze njih dve, Tom ne bi smeo da rizikuje. Doneo je odluku istog dana kada je potpisao razvod - više neće viđati ćerku.

Ovako okrutan potez neminovno ostavlja neki trag po dete, ali se Kejti trudi da što je moguće više nadomesti odsustvo oca i pruža svoju podršku u odrastanju svojoj ćerci.

Suri odrasta skromno, ali srećno. Ima par bliskih prijateljica i uživa u šetnjama i u muzici, a godinama se aktivno bavi glumom.

Bliska prijateljica Kejti Holms izjavila je da je Suri izuzetno blaga, nežna sa izraženim lepim manirima. Ima vrlo zaštitnički stav prema svojoj majci i uvek je tu za nju. 

- Očekivali biste da je i ona još jedno razmaženo holivudsko derište, poput mnoge dece poznatih, ali ona je daleko od toga. Vrlo je prizemna, skromna i prijateljski nastrojena. Suri je jedno stvarno divno dete - izjavila je kućna prijateljica Kejti Holms.

 

Komentari (0)
Loading