Žena poznatog fudbalera nastavlja da ŠOKIRA javnost: Od života joj je napravio IDILU, a ona ga varala s najboljim drugom

Vesti 05.12.2021 11:45 0

Vanda se smatra najpoznatijom preljubnicom na svetu

Žena poznatog fudbalera nastavlja da ŠOKIRA javnost: Od života joj je napravio IDILU, a ona ga varala s najboljim drugom

Printscreen/Instagram

 

Vanda Nara (34) definitivno je supruga fudbalera o kojoj se najviše priča i piše proteklih godina. Čak i oni koji nisu skloni tračevima ne mogu da odole da ne prokomentarišu poteze žene koju neretko nazivaju najmoćnijom u italijanskom i, uopšte, evropskom fudbalu, piše Glossy.rs

Zgodna argentinska lepotica karijeru je započela u pozorištu, ali je već njen prvi posao prekinut skandalom: optužila je jednog kolegu i njegovu suprugu da su je zlostavljali. Potom se 2011. godine proslavila učešćem u jednom televizijskom plesnom takmičenju, koje je pak napustila kako bi se suprugu Maksiju Lopezu (35) pridružila u Italiji.

 

 

Njen sunarodnik Lopez u to vreme nastupao je za Kataniju, a par je uživao u ljubavi i porodičnoj sreći s trojicom sinova: Valentinom Gastonom, Konstantinom i Benediktom. Međutim, baš kada je sve izgledalo idealno i kao da njihova evropska bajka nikad neće prestati, sreći je došao kraj: par se rastao 2013. godine, a svetska javnost brujala je o Vandinoj preljubi. Naime, mediji su došli do saznanja da je plavokosa lepotica u paralelnoj vezi s Maksijevim kolegom iz reprezentacije i prijateljem Maurom Ikardijem (28)!

 

 

Kako je u svojoj knjizi sam Mauro objasnio, Vanda je prva kontaktirala s njim dok je još bila u braku s Maksijem Lopezom.

— Dan pre nego što sam krenuo na prijateljsku turneju u Sjedinjene Države, dobio sam poruku od Vande. Bio sam iznenađen jer sam obično pričao s Maksijem, ne s njom. Pitala me je mogu li da joj kupim ajped u Americi jer još uvek nije mogao da se nabavi u Italiji. To me je podstaklo na razmišljanje. Je li Vanda zaista želela tablet ili je samo tražila izgovor da stupi u kontakt sa mnom? — napisao je Mauro.

— Kada sam se vratio u MIlano, jedna od prvih stvari koje sam uradio jeste da se javim Vandi. Pošto sam morao da joj dam ajped, to je bio savršen izgovor. Mnogo smo se dopisivali, a u to vreme smo počeli da razgovaramo o nama mnogo slobodnije. Napisala mi je: "Mauro, idemo do Eolskih ostrva s Gonzalom Begresiom i njegovom ženom. Zašto ne bi krenuo s nama?" — otkriva Ikardi.

— Naravno da sam želeo. Dok sam bio sam na drugom spratu broda, ležao sam na kauču i slušao rege, Vanda se niotkuda pojavila i sela pored mene, bez imalo srama. U to vreme, njena veza s Maksijem Lopezom bila je pri kraju.

 

 

Nakon što se njihov brak okončao, Vanda Nara je optuživala Maksija za preljube, on je optuživao nju, a sud je presudio u Vandinu korist. Ona je vrlo brzo bila u javnoj vezi s Maurom Ikardijem, a u Italiji se i dalje prepričava susret dvojice fudbalera u aprilu 2014. godine, kada stali jedan ispred drugog na meču između Sampdorije i Intera. Lopez je odbio da se rukuje s Maurom i svi su u šali o ovoj utakmici pričali kao o Vandinom derbiju.

Već sledećeg meseca, plavokosa lepotica i mladi fudbaler su se venčali, a u narednim godinama dobili su dve ćerke — Frančesku i Izabelu.

Tu međutim, nije kraj. Vanda, naime, drži u šaci i Maurovu karijeru.

Popularna lepotica postala je ubrzo i Maurov agent, a svom suprugu je sredila transfer u Pari Sen Žermen, zbog čega je mnogi hvale.

— Imala sam ponude da predstavljam druge fudbalere, najviše prijatelje mog muža, ali ne mogu jer je teško brinuti samo o Maurovoj karijeri i to radim iz ljubavi — istakla je nedavno.

 

 

Ipak, u periodu iza nas nije sve bilo tako sjajno: Argentinac je imao složen odnos s upravom Intera, svog fudbalskog kluba, bio je na klupi, pa potom proteran iz tima, slali su ga kući iz trening-kampa, izgubio je status kapitena...

Mnogi navijači smatrali su njegovo posrnuće uticajem Vande Nare. Ona je, naime, zahtevala da se fudbaleru udvostruče primanja, što je klub odbio.

Par, ipak, ne haje ni za komentare ni za osude i uživa u ljubavi, a Vanda priznaje da je, iako je prelazak u Pariz odličan poslovni potez za Maura, ovaj transfer nije najpovoljniji za nju.

— Mauro je poneo mali kofer, a ostalo je ostavio meni. Deca nam idu u školi u Italiji, tako da ćemo sad živeti između Milana i Pariza. Od sve tri opcije koje smo imali, PSŽ je bio najgora za mene, jer moram da ostanem u Milanu s decom. Ipak, razmišljali smo šta je najbolje za njega, bilo je ponuda iz Italije i to bi svakako bilo lakše za mene, ali... — iskrena je lepotica.

Komentari (0)
Loading