Znate je kao Đinu iz serije "Srećni ljudi": Danas je uspešna, srećna i potpuno NEPREPOZNATLJIVA

K.Ć. Vesti 27.10.2022 08:00 0

Jugoslava Drašković, Đina iz popularne serije "Srećni ljudi", kaže da od 1994. godine do danas njen život bio srećan i ispunjen

Znate je kao Đinu iz serije "Srećni ljudi": Danas je uspešna, srećna i potpuno NEPREPOZNATLJIVA

Printscreen/Youtube

- Već 25 godina igram u Pozorištancetu "Puž" i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u "Pužić" sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija "Igra sudbine". Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme - kazala je Jugoslava u emisiji "Kec na jedanaest".

Jugoslava kaže da je veoma srećna žena, jer je od perioda serije "Srećni ljudi", pa sve do danas ostvarila mnogo. Upoznala je ljubav svog života, udala se, dobila ćerku i počela da se bavi distribucijom i prikazivanjem filmova.

 

 

-Srećna sam. Imam dva psa, veliko dvorište, blizu mi je Košutnjak. Dok nije bilo ove korone sa ekipom iz "Igre sudbine" divno sam se družila. Okupljao nas je Milan Bosiljčić pa je uvek tu bilo i dobre hrane i dobre muzike – rekla je Jugoslava Drašković, ne otkriivajući kako će se popularna serija završiti.

- Najpre, ne znam ni ja kakav će biti kraj, jer dobijamo nekoliko epizoda unapred. A i da znam, naravno, ne bih smela to da otkrijem. Verujem da će se kraj dopasti i publici i nama glumcima – s osmehom je zaključila glumica.

Komentari (0)
Loading