Sitno broji do POROĐAJA: Anđelka Prpić pokazala svoj trudnički stomak (FOTO)

Vesti 15.05.2023 20:00 0

Anđelka Prpić uživa u poslednjim danima trudnoće

Sitno broji do POROĐAJA: Anđelka Prpić pokazala svoj trudnički stomak (FOTO)

Printscreen/Youtube

Anđelka je mesecima skrivala svoj stomačić, a vest o njenoj trudnoći je iznenadio čitav region. Sada poznata glumica uživa u poslednjim nedeljama trudnoće, a po njenim objavama na Instagramu vidimo da je sve spremno za dolazak prinove.

Podsetimo, 38-godišnja glumica bebu čeka s dečkom Markom Žugićem, ujedno bivšim najboljim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića s kojim je dobila sina Jakšu.

Anđelka do sada nije davala nikakve izjave vezane za novog dečka ili trudnoći, ali je sada svoju trudnoću iskoristila za snimanje jedne reklame.

Inače, Anđelka se nakon razvoda iselila iz kuće u kojoj je živela s bivšim mužem te se preselila u nekretninu u centru grada koju su zajedno kupili. Oni su planirali da je iznajmljuju, ali kada je došlo do razvoda, odlučili su da se glumica tamo useli. Ubrzo je prodala tu nekretninu i kupila stan na Vračaru, u kojem od tad živi.

Anđelka je bila u braku s ugostiteljem Darijem Prpićem od 2011. do 2020. godine., a on vest da čeka dete s njegovim bivšim prijateljem nije najbolje podneo, što je i za očekivati.

"Želim im svu sreću, ako se budu venčavali, mogu im biti kum. Čak iako Marko bude želeo da uzme moje prezime, nemam ništa protiv", rekao je Dario za Kurir.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading