Neugledna domaćica koja je krpu zamenila MIKROFONOM: Svojevremeno je publiku ODUŠEVILA glasom, ali ne i STASOM, škotska pevačica danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO

Vesti 06.12.2021 11:03 0

Kada je Suzan Bojl pre tačno 12 godina izašla pred najoštriji muzički žiri sveta, mnogi su očekivali totalni krah ili bar materijal koji će komično vrteti godinama i zasmejavati publiku šitom sveta. Ono što se nakon njenog izlaska na scenu desilo, zaprepastilo je sve prisutne

Neugledna domaćica koja je krpu zamenila MIKROFONOM: Svojevremeno je publiku ODUŠEVILA glasom, ali ne i STASOM, škotska pevačica danas izgleda NEPREPOZNATLJIVO

Printscreen/Youtube

 Mnogi se sećaju Suzan i njenog prvog nastupa u  planetarno popularnoj emisiji "Britanija ima talenat".

Kada je Suzan izašla na scenu, većina je dočekala sa podsmehom. Ruku na srce, Suzan zaista nije odavala sliku buduće zvezde. Stidljiva i pomalo neugledna škotska domaćica definitivno nije bila pojava koja obećava. Naprotiv delovalo je da je ova gospođa zalutala na scenu.

Prvobitni utisci pali su u vodu već nakon nekoliko minuta. Suzan Bojl je zapevala prve stihove pesme "Sanjam san" iz poznatog mjuzikla "Jadnici", ostavljajući iza sebe razgoračenu publiku i frapiranog Sajmona Kauela.

Žargonski rečeno Suzana Bojl je oduvala sve prisutne i od totalnog autsajdera postala omiljeni lik publike. Iako na kraju nije pobedila, osvojivši drugo počasno mesto, kuhinjske krpe i skroman život zamenila je svetlima reflektora. 

 Kako Suzan Bojl izgleda danas?

Suzan je davno napustila imidž zapuštene domaćice. Promenila je frizuru i garderobu, a primetno je i da se posvetila nezi. Danas izgleda fenomenalno, ali i primereno godinama koje sa ponosnom nosi. 

 

 

Šta Suzan radi danas?

Iako postoje oni koji nisu upućeni u nastavak karijere Suzan Bojl, ona nije zvezda koja je  u trenutku zasijala  i ugasila se. Njeni debi album proglašen je za najbrže prodavani debi album u Velikoj Britaniji svih vremena. Do  sada je izdala 11 albuma, prodala 25 miliona ploča i i dalje nastupa.

Ljubavni život

Na žalost mnogih, koji su navijali da Suzan pronađe ljubav svog života, ona se nikad nije udala. Međutim kako je Suzan bukvalnio dokazala da "nikada nije kasno" za ostvarenje životnih snova, ne sumnjamo da će i ovo ostvariti, ako ljubavni život postavi kao prioritet.

 

Komentari (0)
Loading