Nekada je žarila estradnim nebom pa se povukla: Danas se bavi skroz drugačijim poslom, a i dalje je PREZGODNA!

Vesti 17.05.2023 19:30 0

Dajana Penezić je pre par godina batalila pevačku karijeru i posvetila se fakultetu,ali i danas izgleda prelepo.

Nekada je žarila estradnim nebom pa se povukla: Danas se bavi skroz drugačijim poslom, a i dalje je PREZGODNA!

Printscreen/Youtube

Obično zbog muzike mnoge poznate ličnosti napuste školovanje,ali Dajana Penezić je primer da ima i onih kojima je obrazovanje na prvom mestu. 

Ona je u svet estrade kročila kao izuzetno mlada i okupila oko sebe ekipu renomiranih tekstopisaca poput pokojne Marine Tucaković i Leontine Vukomanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Svoj prvi studijski album objavila je pre tačno jedanaest godina a sa njega su se izdvojile pesme: “Levo, levo”, “Sledeći” i “Motor”.

Ipak, svoj najveći uspeh doživljava 2009. godine, kada je objavila pesmu “Adrenalin”, koja se dugo nalazila u samom vrhu domaćih top lista.

 

 

 

Sve ukazivalo na to da joj se smeši uspešna muzička karijera, ali je ova Užičanka u jednom trenutku odlučila da se povuče i u potpunosti se posveti studijama na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

 

 

Ona se pre četiri godine pohvalila diplomom državnog fakulteta i zvanjem doktorke, što je oduševilo sve njene prijatelje, ali i celokupnu javnost.

 

 

Tada je, takođe, najavila svoj povratak na muzičku scenu, međutim, izgleda da je prevagnula ljubav prema medicini, zbog čega je, kako stvari stoje, od estrade odustala, piše SrbijaDanas.rs

Komentari (0)
Loading