Sve se toliko "ZAMRSILO" da se i ADVOKAT umešao: Zbog jedne ŽENE isplivali su novi detalji o svađi između Kejt Midlton i Megan Markl!

Vesti 09.12.2021 10:45 0

Ko je zapravo kriv

Sve se toliko "ZAMRSILO" da se i ADVOKAT umešao: Zbog jedne ŽENE isplivali su novi detalji o svađi između Kejt Midlton i Megan Markl!

EPA

Svi koji prate skandale britanske kraljevske porodice pitaju se već duže vreme da li je Megan Markl rasplakala Kejt Midlton ili je bilo obrnuto?

Kirsti Olsop, poznata britanska TV voditeljka, inače bliska prijateljica vojvotkinje Kamile, odlučila je da obavesti javnost o novim detaljima u vezi ove drame.

Iako su se prvo pojavile informacije da je Megan naljutila Kejt zbog haljine za male deveruše,Kejt je zaplakala, a Megan je ove navode demantovala.

Voditeljka je tvrdila da ju je Kejt zapravo rasplakala i da se posle nekoliko dana izvinila tako da nije želela da se ovoj svađi pridaje neka važnost.

Međutim, Olsop ima svoju verziju događaja. Ona je za "Telegraf" rekla da je drama počela zbog optužbi da je Megan bila gruba prema osoblju koje radi u palati.

- Kejt nikada ne gubi živce, ali kada je otkrila da je Megan bila gruba prema osoblju u Kensingtonskoj palati, bila je ljuta na nju. Tada je Kejt briznula u plač jer je izgubila kontrolu, a istina je da je uzela cveće za Megan kako bi pokušala da popravi stvari - rekao je voditeljka.

 

Meganin advokat Dženi Afija prokomentarisala je ranije ove nedelje da njen klijent nije bio emocionalno okrutan prema nekolicini zaposlenih koje je navodno proterala iz palate i rekla da je Megan apsolutno negirala bilo kakvo nasilničko ponašanje.

Komentari (0)
Loading