"Ogrešila sam se, bog neka mi oprosti": Olivera Balašević PRVI put otkriva POTRESNE detalje iz svog života o kojima ni Đole nije ništa znao

Vesti 09.12.2021 11:23 2

Život Olivere Balašević, dugo je svima izgledao kao bajka. S obzirom na to da je decenije provela pored Đoleta, koji ne samo da je obožavao, nego joj je posvetio i mnogobrojne pesme

"Ogrešila sam se, bog neka mi oprosti": Olivera Balašević PRVI put otkriva POTRESNE detalje iz svog života o kojima ni Đole nije ništa znao

Foto: Alo

 

Olivera Balašević, iako izuzetno lepa i privlačna, oduvek je bila u senci svog poznatog supruga. Mnogi detalji iz njenog života dugo godina su ostajali nepoznati javnosti.

Ona sada prvi put, u potresnoj ispovesti, otkriva detalje iz svog živoa, za koje ni članovi njene porodice nisu znali.

Njeno detinjstvo i rana mladost zapečaćeni su  senkom odbačenosti od strane oca, a njena  majka Pelka sama odgajila nju i brata Zorana. Ove teške  dane, Olja je opisala u svojoj knjizi "Planeta dvorište", a tek čitajući njene odlomke,  Đorđe je prvi put saznao i da majka nije želela da je rodi.

 

"O nekim važnim stvarima majka je govorila usputno", ispričala je Olivera u emisiji "TV lica kao sav normalan svet". Tako je u razgovoru s komšinicom otkrila i da Olju nije želela da rodi. 

 

"Znaš, ogrešila sam se o nju, još kako. Ogrešila sam se, bog neka mi oprosti. Znaš kako, sa OVIM je već krenulo da su mu više punili  glavu nego što mu je moja ljubav punila srce i počeo je da se okreće od mene i Zorana. I tako, u tom nesigurnom odnosu sa njim, osetila sam da u meni kuca drugo srce. I, bog neka mi oprosti, svašta sam pokušavala, skakala sam sa visokih merdevina, čula sam to od žena da se može i tako... ne bi li otišla.

A onda sam čula da se stavi veliki kamen, što teži, na stomak, ali nije se dala... nije se dala, ta je jaka, kad je to njeno srce, pod tim kamenom, počelo da kuca, znala sam ja," prepričala je Olja majčinu ispovest.

"Iznikla sam pod kamenom, a sad kad pod kamenom i ona leži, nekako mi je taj kamen još teži. To je nešto što Đorđe nije znao i otišao je sa uverenjem da sam jaka", rekla je Olivera.

 

Komentari (2)
Loading
Mil
09.12.2021 14:51

Dosta vise sa ovom zenom.Ponavlja kao papagaj jedno te isto , koga to vise interesuje.??????

Mila
16.12.2021 15:00

Ona je samo Balaseviceva supriga i nista vise. Nebitna!