Hiljade i hiljade SKLEKOVA: Kad HOLIVUDSKE DIVE sa sobom povedu DECU NA FITNES

Vesti 23.07.2021 16:33 0

Nije lako pronaći kvalitetnog partnera za vežbanje, pogotovo ako je svakodnevno. Pa su se mnoge holuvudske dame odlučile za siguricu: njihovu decu. A pritom je i zabavno sve vreme.

Hiljade i hiljade SKLEKOVA: Kad HOLIVUDSKE DIVE sa sobom povedu DECU NA FITNES

Instagram/Kim Kardashian

Mnoge holivudske mame ne odvajaju uvek svoju fitnes rutimu od vremena koje provode sa decom. Zašto kad mogu da spoje i jedno i drugo? I to na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Kim Kardašijan je više puta u intervjuima pominjala kako ne voli da decu bez potrebe isključuje iz svojih aktivnosti. Tako da ih često vodi sa sobom u teretanu, a njen trener osmisli i posebne fitnes zadatke za mališane tako da i njima bude zabavno, ali i da prigle zdrav stil života i nauče kako je sasvim prirodno brinuti o svom telu i redovno vežbati. Ne zaboravite, bitne navike polaze od ranog doba.

 

Dru Barimor smatra da vežbanje i materinstvo idu savršeno jedno s drugim i zbog toga se ne usteže da povede svoju ćerku na trening kad god malena princeza to poželi.

"Danas nam se na času joge pridružila niko drugi do princeza Elza lično", napisala je glumica na fotografiji gde vežba sa svojom ćerkom obučenom u kostim jedne od najpopularnijih junakinja iz animiranog filma.

 

 

Hilarija Boldvin, muza koja je takva inspiracija mnogim ženama vrlo često na društvenim mrežama edukuje žene o ishrani, kvalitetnim namirnicama i obrocima, pokazuje efektne vežbe koje baš svaka žena može da radi u svom domu i to pored dece. Čak može da bude i veoma zabavno za sve!

Eva Longorija je još jedna mama koja zapravo živi sasvim običan život kada nije na filmskom setu. Kod kuće provodi vreme sa svojom porodicom, a njen omiljeni "ortak" za vežbanje na trampolini je upravo njen neodoljivi sin. Njemu je superzanimljivo, a Eva se zabavlja kao devojčica!

Komentari (0)
Loading