Čestitke samo "pljušte"! Anđela Jovanović ima RADOSNE VESTI, ovo je velika sreća za tatu Dragana i mamu Branku!

Najžena Vesti 11.12.2021 10:15 1

Lepa mlada glumica Anđela Jovanović ovih dana nas očarava ulogom Tašane u seriji "Nečista krv", a juče se pohvalila predivnom vešću na svojim društvenim mrežama

Čestitke samo "pljušte"! Anđela Jovanović ima RADOSNE VESTI, ovo je velika sreća za tatu Dragana i mamu Branku!

ATA Images

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš već neko vreme uživaju u ljubavnoj vezi, a nema sumnje da važe za jedan od najlepših i najskladnijih domaćih parova. U životu ovog mladog para nižu se uspesi, a sada je red stigao na jedan od većih, zbog čega atletičar i glumica ne kriju sreću.

Anđela je završila master studije koje je upisala u Londonu! Anđela je odbranila završni rad uspešno, a potom lepe vesti saopštila na svom Instagramu. Naravno, kako se očekuje, njen momak joj je odmah čestitao!

- Imala sam veliku tremu, prvo da li ću uopšte upisati taj master jer je velika konkurencija. Oni prave audicije širom sveta, ja sam išla na audiciju u Londonu i teško je upisati taj smer. Prvo sam zbog toga imala tremu. Kada sam saznala da sam primljena, imala sam tremu od toga da ovde pauziram neko vreme sve predstave i snimanja i da odem tamo da se usavršavam - ispričala je glumica pre dve godine za „Blic”.

Anđela je ulogom Tašane u seriji "Nečista krv" oduševila javnost, a nesumnjivo da je pred njom sjajna karijera. 

 

 

Komentari (1)
Loading
Branislav Mihajlović
11.12.2021 13:48

Čestitke od srca Anđeli (koja je kao anđeo) i Branki i Draganu. Srećno!!!