"Lično ću te zgaziti kolima": Zorana Jovanović imala je samo ovo da kaže povodom KIKINE smrti, a ljudima koji ostavljaju ovakve PORUKE poručila je sledeće!

Vesti 11.12.2021 17:47 0

"Jedan mladi život sinoć je ugašen"

"Lično ću te zgaziti kolima": Zorana Jovanović imala je samo ovo da kaže povodom KIKINE smrti, a ljudima koji ostavljaju ovakve PORUKE poručila je sledeće!

Printscreen/Youtube

Proteklih dana domaći mediji i influenseri neprestano pričaju o preminuloj jutjuberki Kristini Kiki Đukić, koja je osmog decembra izvršila samoubistvo.

Do tragičnog ishoda došlo je pošto je Kristina (21) osetila prevelik pritisak izazvan brojnim uvredama i negativnim komentarima na račun njenog rada i izgleda.

Vest o njenoj smrti potresla je mnoge influensere među kojima je i naša najpoznatija modna blogerka Zorana Jovanović, koja je ovim povodom javno priznala da je morala da nauči kako da se suoči sa negativnim komentarima, uvredama, ali i najsurovijim pretnjama koje su joj slali razni korisnici društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Ovom prilikom Zorana je podelila jezive poruke koje su joj slali "hejteri" tokom ove godine.

Oglasila se majka jutjuberke Kike koja se ubila: "Sa ogromnim bolom..."

"Koliko si glupa", "Idi ubij se, ne zagađuj vazduh nama normalnima", "Nemoj da sam te video u Srbiji, lično ću te zgaziti kolima", "Prebićemo te nasmrt", "Želim ti da poživiš 200 godina sa najtežim oblikom kancera", samo su neke od brojnih pretnji koje su upućene blogerki.

Printscreen

 

 

Pošto je prvo podelila ove poruke sa svojim fanovima, u nastavku je uputila apel da svako ko se suoči sa sličnom problema, obavezno potraži profesionalnu pomoć.

RODITELJI PAŽNJA! Jutjuberku je ubilo SAJBER nasilje, a naš psiholog objašnjava kako da zaštitimo DECU dok ne bude kasno

- Jedan mladi život sinoć je ugašen, da li zbog poruka koje je dobijala ili nečega drugog, nikad nećemo saznati. Ali umesto što nekoga vređate, pretite smrću, ulazite u njihovu intimu, nalazite mu mane i mrzite nekoga koga niti poznajete, niti vas njegov život dotiče, razmislite da li umesto toga da pokvarite nekome dan, kako možete da ga ulepšate. Nikada ne znate ko se sa kakvim demonima bori u sebi i da li to nešto što kažete i napišete u datom trenutku može da bude sitnica koja trigeruje nekoga da kaže "E, sad mi je dosta, ne mogu više" - napisala je Zorana.

Godinama su je vređali i želeli joj SMRT: Jutjuberku KIKU je UBILO digitalno NASILJE, evo kako da ga zaustavimo i sprečimo TRAGEDIJE

Međutim, modna influenserka je osetila potrebu da treba da doda i još nekoliko bitnih činjenica!

- Izvršiti samoubistvo u 20 godina kada je ceo svet pred tobom je tragično, tužno i ne bi smelo da se dešava. Jer, ono što tada ne znamo je da se za godinu, dve, tri i deset tih stvari koje nam sada deluju bezizlazno, nećemo ni sećati. Neke traume ostaju, ali vreme leči sve i samo se pribudiš jedno jutro i ne pomisliš na to. MOLIM VAS, ako iko od mojih pratilaca ima bilo kakve probleme i misli u ovom pravcu, da se obrati za pomoć i obećavam da će sve biti u redu. Ako nije, uvek postoji drugo rešenje, ali smrt je kraj svega i odatle nema nazad - poručila je modna blogerka svojim fanovima.

Komentari (0)
Loading