"Prošli smo kroz pravi PAKAO": Bez dlake na jeziku, majka glumca Milana Marića ispričala NAJTEŽE trenutke iz svog života

Vesti 13.12.2021 10:19 2

Majka Milana Marića je otvoreno govorila za medije o tome koliki je borac, jaka i snažna žena, ali je otkrila detalje svoje komplikovane trudnoće

"Prošli smo kroz pravi PAKAO": Bez dlake na jeziku, majka glumca Milana Marića ispričala NAJTEŽE trenutke iz svog života

Alo

Milan Marić kroz celu karijeru pazi šta će i kako će da podeli sa medijima o svom privatnom životu, ali njegova majka je bez dlake na jeziku za Kurir TV ispričala još ne ispričane detalje o svom životu i otkrila interesantne detalje iz prošlosti.

Gordana Marić je prepričala kako joj je u trudnoći sa Milanom dijagnostikovana placenta previja. Gordani, vaspitačici u penziji, su na sreću lekari to otkrili mnogo ranije, a rizik je i dalje bio izuzetno veliki, kako za nju tako i za bebu. 

- Mada se te bebe u velikom procentu ni ne rode, sećam se ko juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi: "Ovaj je rešio da se rodi. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega" - ispričala je kroz smeh ona, a zatim se prisetila nešto kasnijih situacija u kojima je Marić takođe pokazao upornost i izdržljivost.

Od malih nogu je Milan bio lud za glumom, pa je poželeo da oformi i dramsku sekciju.

Stalno je jurio nastavnike u školi, direktore, tražio pristupnice, a njegovoj majci svi su govorili da je toliko zagrižen za to da će u tome i uspeti, što se kasnije i dogodilo. Majka Milana Marića kroz smeh je istakla da je njen sin od detinjstva bio i veliki zagovornik ravrnopravnosti.

- Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju. Milan se naravno odmah javio i kazao joj: "Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji 9 i 12 godina i oni stalno meni govore;"Ti si mali, ti ne možeš!", a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali - duhovito je za sam kraj ispričala Gordana.

Komentari (2)
Loading
Ginekolog
13.12.2021 11:10

Copy paste novinarko

zora
13.12.2021 12:15

Zasto bi trebalo javnost da zanima privatnost ove porodice?