Princ Vilijam i Kejt menjaju BOŽIĆNU tradiciju: NE ŽELE da im deca budu RAZMAŽENA!

Vesti 13.12.2021 16:36 0

Princeza Kejt i princ Vilijam, uprkos tome što su deo britanske kraljevske porodice, uvek su govorili da žele da svoju decu odgajaju što "običnije". Kraljevski biograf otkrio je njihove planove za praznike

Princ Vilijam i Kejt menjaju BOŽIĆNU tradiciju: NE ŽELE da im deca budu RAZMAŽENA!

Tanjug/Ap

Princeza Kejt i princ Vilijam pokazali su zvaničnu prazničnu fotografiju

Božić u britanskoj kraljevskoj porodici poslednjih godina nije bio lak. Prvo se princ Hari i njegova porodica nisu pojavili, a zatim su, zbog pandemije, proveli u veoma ograničenoj grupi, bez godišnje proslave na seoskom imanju Sandringem u Norfolku. Ove godine biće prvi Božić bez preminulog princa Filipa . Dankan Larkomb otkrio je kako je porodica princa Vilijama planirala da provede praznike.

Dankan Larkomb, autor knjige o princu Hariju, otkrio je da ove godine deca sa Kembridža, princeza Šarlot , princ Džordž i princ Luis , mogu da računaju na do tri božićne zabave.

- Provešće vreme sami sa decom, biće više svečanih proslava u Sandringemu sa porodicom Vilijam, a zatim će otići kod Midltonovih - rekao je on za OK! Magazin.

On je dodao da zbog ovoga sigurno neće dobiti više poklona. Princeza Kejt i princ Vilijam ne maze svoju decu i od malih nogu ih uče da dele.

Ono što pouzdano znamo jeste da Kejt i Vilijam žele da se njihova deca osećaju normalno, pa ih neće obasipati skupim poklonima.

Svečanosti u Sandringhamu nikada se ne fokusiraju na poklone

- Božić u Sandringemu je prilično formalan i tradicionalan, a članovi kraljevske porodice nisu skloni da daju jedni drugima velikodušne poklone. Nisu ludi za tim i imaju običaj da jedni drugima daju po jedan poklon - kaže on.

Biograf tvrdi da iako su princ Vilijam i njegova supruga počasni gosti u Sandringemu i slede tradiciju, oni žele da uspostave sopstvene običaje.

- Mislim da će Vilijam i Kejt stvoriti sopstvene tradicije tako što će imati mali porodični praznik sa poklonima ispod božićne jelke u Anmeru. Možda će čak dozvoliti deci da otvore nekoliko poklona pre nego što krenu u Sandringem - naglasio je.

Za Božić, Kejt i Vilijamova deca dobijaju gomilu poklona od kraljevskih obožavaoca, ali oni sve to doniraju u dobrotvorne svrhe.

Komentari (0)
Loading