Nije BRED, ni transrodna ćerka: Evo sa kim u porodici ANĐELINA DŽOLI ima najviše PROBLEMA!

Vesti 15.12.2021 09:55 0

O najmlađoj biološkoj ćerki slavnog para se najmanje piše, a sada je konačno došla u epicentar interesovanja javnosti

Nije BRED, ni transrodna ćerka: Evo sa kim u porodici ANĐELINA DŽOLI ima najviše PROBLEMA!

EPA

Nakon dramatične ispovesti bivše dadilje Anđeline Džoli, popularna glumica više nije simbol savršene majke u javnosti. Iako se godinama pričalo o načinu na koji ona i Bred odgajaju svoju ćerku Šajlo, interesovanje medija više nije isključivo usmereno na nju.

Blizanci Vivijen i Noks njihovi su biološki naslednici Anđeline i Breda, ali su daleko manje eksponirani od ostatka porodice. Rođeni su na francuskoj rivijeri, u prekrasnoj Nici, a Noks je na svet došao minut ranije od svoje sestre. Upravo su njihove fotografije Endži i Bred prodali magazinu Pipl za 15 miliona dolara, a zatim su taj novac donirali u dobrotvorne svrhe. Do sada je jedina informacija koja je intrigirala fanove, bila činjenica da se popularni blizanci školuju od kuće.

Najtajanstvenije, možda i najproblematičnije dete

Vivijen je dugo godina imala status  najtajanstvenijeg  deteta glumačkog para. Sve se promenilo početkom ove godine kada su mediji objavili da Anđelina najveću borbu vodi upravo sa njom.

Želi da se preseli kod oca i postane glumica

Gotovo čitave godine šuškalo se da upravo Vivijen želi da se preseli kod Breda i da je to razlog razmirica između majke i ćerke. Pričalo se i da Šajlo ima problema s majkom i da radije vreme provodi sa ocem, ali ovo nije potvrđeno.

Iako par možda nije hteo da deca idu njihovim stopama, Vivijen se  već okušala u tome. Upravo je njoj dodeljena uloga  mlade princezu Aurore u filmu Grdana, a na projektu je radila zajedno sa majkom.

Nije BRED, ni transrodna ćerka: Evo sa kim u porodici ANĐELINA DŽOLI ima najviše PROBLEMA!

Profimedia

 

 

Da li su Šajlo i Vivijen zamenile uloge?

Šajlo je godinama viđana u dečačkim izdanjima, a par je izjavljivao da ona prosto želi da bude dečak. Šajlo je prihvaćena kao transrodna devojčica. Uprkos tome, ona se sve češće pojavljuje u ženstvenim izdanjima i blagom šminkom. S druge strane, Vivijen više ne preferira haljinice, a sada je prigrlila dečački stil starije sestre. 

 

 

Komentari (0)
Loading