Neobuzdani život trostruke mame: OTKRIVENO kako je MEGAN uplovila u STRASTVENU vezu sa reperom

Vesti 16.12.2021 10:31 0

Ako za neku poznatu ličnost možemo da kažemo da je apsolvirala postupak šokiranja javnosti, onda je to definitivno Megan Foks

Neobuzdani život trostruke mame: OTKRIVENO  kako je MEGAN uplovila u STRASTVENU vezu sa reperom

Printscreen/Youtube

Megan  se i ne trudi da budi savršena. Ona otvoreno govori o tome da je sa njom gotovo nemoguće živeti. Pored toga  je u više navrata izjavljivala da je  je prljava i nemarna i da su joj muškarci najbolji prijatelji, a da formalno obrazovanje ne podnosi. Sudeći po tome kako Megan Foks izgleda, teško bismo poverovali da ona ima muške prijatelje.

Turbulentan brak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Upkos njenim izjavama da ima psihičke probleme i da nije prava osoba za suživot, u braku sa glumcem, Brajanom Ostin Grinom provela je čak deset godina. I kad je javnost definitivno pomislila da se ova nesvakidašnja lepotica skrasila u mirnoj luci, ona je na brak stavila tačku. Brak su inače, ispunile mnogobrojne trzavice, ali se par u više navrata mirio. Megan je zatrudnela treći put sa Brajanom u periodu kada su podnosili papire za razvod. Spekulisalo se da Brajan nije otac trećeg deteta, ali je istina otkrivena i par je sebi dao novu šansu. -Naravno da je on otac! Njih dvoje nikada nisu prestali da se vole. Sve vreme su veoma posvećeni roditelji njihovim sinovima - izjavio je u to vreme izvor blizak paru.To je bio krucijalan  trenutak i činilo se da su sposobni da prevladaju sve prepreke.

Krah braka, Megan je ipak rođena da šokira

Brajan Ostin Grin je u maju prethodne godine   potvrdio da su se on i Megan razišli nakon deset godina braka, navodeći kako su se distancirali zbog njenog dužeg odustva od kuće zbog posla. Izgleda da je istina ipak bila drugačija.

Mašin Gan Keli je u emisiji glumice Dru Barimor  otkrio kako je došlo do upoznavanja s Megan Fox i početka njihove ljubavne veze.

Kako je zapravo počela romansa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Sad već poznati par otkrio  je da su su se strasti rasplamsale još  na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" 2020. godine. Iako je reper priznao da je preuzeo ulogu samo zato što je glumica glumila u njoj, nije mogao da pretpostavi da će izmešu njih buknuti varnice.

Podelio je neverovatnu  priču s Dru Barimor i to, dok joj je lakirao nokte, o ranim danima na snimanju i kako je odmah osetio leptiriće.

Priznao je ida je kampovao ispred njene  prikolice jer je imao osećaj da će ga pozvati na ručak. -Moj instinkt me nikad ne prevari i zahvalan sam na tome-  rekao je reper u emisiji i dodao -Onda je, odjednom, neko prišao i rekao: Megan želi da ručaš sa njom u njenoj prikolici. 

Kupidonova strela

Da Megan u tom trenutku nije bila u braku, ovo bi bio fenomenalan scenario za romantičnu komediju. Reper je u emisiji otovrio srce. On je zapravo rekao Megan da se oseća potpuno izgubljeno. -Hajde da te pronađemo- izjavilla je šarmantna Megan tim povodom. Bila je to definitivno Kupidonova strela.

Nerazdvojni par porede sa Anđelinom i Bili Bob Tortonom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Megan Fox i MGK retko su bili razdvojeni od tog slatkog trenutka susreta, a sada se šuška i da će vezu podići na viši nivo i uploviti u bračne vode.

Reper je jednom prilikom priznao da je na početku veze želeo da impresionira Megan Foks bacanjem noža uvis, no malo se preračunao pa mu se nož zabio u ruku zbog čega je završio na ušivanju. Upravo zbog obakvih dogodovština, ali i neobičnog stajlinga i njihove spremnosti da se dohvate gde god stignu i  razmenjuju nežnosti , često ih porede sa Anđelinom i Bili Bobom. 

U svakom slučaju izuzetno su zabavni, inspirativni i interesantni, a javnosti često šalju poruku da bi voleli da se baš svi vole kao oni.

Komentari (0)
Loading