Meril Strip se skinula POTPUNO gola: Glumica je u 72. godini snimala VRELE SCENE sa Dikaprijem, a evo zbog čega je glumac BURNO reagovao

Lana Vidović Vesti 22.05.2022 20:30 1

Leonardo Dikaprio izrazio je nezadovoljstvo zato što je njegova kolegica Meril Strip bila gola u jednoj sceni u novom filmu Adama Mekeja "Don't Look Up"

Meril Strip se skinula POTPUNO gola: Glumica je u 72. godini snimala VRELE SCENE sa Dikaprijem, a evo zbog čega je glumac BURNO reagovao

Profimedia

 

 

Magazin "People" piše da je Leonardo Dikaprio bio zaštitnički nastrojen i da nije želeo da Meril Strip bude naga u sceni sa njim.

Adam Mekej, reditelj filma "Don't Look Up", koji je 2018. godine dobio osam nominacija za Oskara za film "Vice", potvrdio je priču "The Guardian".

Profimedia

 

 

- Znate ko je imao problem s tom scenom? Leo. Pitao me je da li stvarno moram da snimim i pokažem tu scenu. Odgovorio sam mu da je to predsednica Orlin u filmu, a ne Meril Strip. A Meril zbog te scene nije ni trepnula. Nije je ni pominjala. Ona je neustrašiva - rekao je Mekej.

 

Objasnio je da postoji razlog zbog kojeg se Leonardo bunio.

- Leo na Meril gleda kao na kraljevsku osobu iz sveta filma iako možda kraljevska porodica nije kompliment. Uglavnom, ona je za njega posebna osoba u istoriji filma i on to ne želi da vidi - dodao je reditelj.

U sceni se predsednica Džejni orlin koju igra Meril Strip pojavljuje naga ispred Randala Mindija kojeg glumi Dikaprio. Iako, kako je objasnio Mekej, u sceni se vide samo njena gola leđa, ali se glumcu uopšte nije svidela ta ideja.

Pored Leonarda Dikaprija i Meril Strip u filmu glumi oskarovka Dženifer Lorens, Džona Hil, Arijana Grande, Timoti Šalome, Kejt Blančet, Metju Peri, Kris Evans i mnogi drugi.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Mile
23.05.2022 09:24

Žuti Bujke nezamenjiv . . . Uz sve koje plaćamo sportska redakcija je leglo diletanata, neznalica i netalentovanih i neostvarenih "sportista" . . . Od famuznog Ace Frizure do nesrećnog Stepića, glasom i dikcijama iritirajućeg Mijajlovića, mucavog partizanovca Strajnića i ostalih diletanata . . . Ima toga u svim redakcijama i zna se zašto se takvi drže . . . Kako god, RTS nikada nije bio gori, ljigaviji, oportunističkiji bez stava i bez koncepta . . . Jedno čestito provetravanje nije na odmet . . . I da, i ovaj nazovi ne znam kako, spada u to društvo i verovatno se kandiduje za vodeću funkciju . . . I ako se to desi biće i gore . . . Od ovog neosuđenog ucenjivača ne može se očekivati ništa što je u skladu sa tzv. novinarskom profesijom . . . A naši novci se nemilice trpaju u džepove pokvarenjaka, diletanata, poltrona i gmizavaca . . . Fuj🤮