Trener BRUTALNO IŠAMARAO džudistkinju Martinu pred meč: Scena sa Olimpijskih igara jako nas je UZNEMIRILA!

Najžena Vesti 28.07.2021 10:06 0

Dešavanja "iza kulisa" na Olimpijskim igrama često su zabavnija od samog sportskog programa na malim ekranima

Trener BRUTALNO IŠAMARAO džudistkinju Martinu pred meč: Scena sa Olimpijskih igara jako nas je UZNEMIRILA!

Printscreen/Twitter

Same igre donele su neke nezaboravne trenutke o kojima će se pričati.


Novak je svakako najveća zvezda u Tokiju, o Milici Mandić se priča kao najsjajnijoj srpskoj devojci, o ekipnim sportovima će tek da se priča, ali postoje i trenuci o kojima ne znamo šta tačno da mislimo.

Naime, Martina Trajdos, džudistkinja Nemačke reprezentacije u kategoriji do 63 kilograma, sa trenerom, priredila je scenu koja je potpuno podelila mišljenja... Da li je ovo ispravno ili ne?

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALO ŠAMARANJE PRED SAM MEČ! 

 

 

 

Tik pred sam izlazak na strunjaču trener je poprilično dobro "prodrmao" Martinu uhvativši je za kragnu kimona, da bi samo koju sekundu kasnije usledili pravi muški šamari!

Ukoliko ste se nekad bavili sportom, znate da svaka individua ima određene rituale u koje veruje, koji se ponavljaju i bez kojih ne može da započne važan meč. Ovo što smo videli u Tokiju jeste brutalna metoda koja izgleda kao da je svakodnevnica ovog sportskog tandema iz Nemačke. 

Da li Martina svojevoljno pristaje na ovakvu vrstu motivacije pred borbu, ne znamo, ali se nadam da ako to nije slučaj, neko nekad reagovao i zaustavio nasilno ponašanje.

Svejedno, ljudima koji ne poznaju takmičarski i sportski duh ovo je aposultno nedopustivo i veoma nipodaštavajuće, jer bila ona sportskinja ili ne, Martina je najpre žena.

Kraj meča doneo joj je poraz, Maritna je izgubila od Mađarice Sofi Ozbas, pa smo slobodni da konstatujemo da trenerove brutalne metode nisu ključ za uspeh. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading