Ovako se neguje Džej Lo: Kada se probudi obavezno uradi ovo, a bez jedne kreme ne može da zamisli dan!

Najzena Vesti 28.07.2021 15:05 0

Evo kako da postignete savršeno negovanu kožu po preporuci Dženifer Lopez

Ovako se neguje Džej Lo: Kada se probudi obavezno uradi ovo, a bez jedne kreme ne može da zamisli dan!

EPA

Otkako je Dženifer Lopez objavila na Instagramu svoju noćnu rutinu nege kože u tri koraka, čekali smo da pop zvezda predstavi i jutarnji režim nege kože.

Više od šest meseci kasnije konačno imamo i njenu jutarnju rutinu kojom i mi svoje lice možemo dovesti do savršenstva!

22. jula, Lopez je uvela svoje Instagram pratioce u svoje kupatilo da prođu kroz njenu jutarnju rutinu nege kože. Ne čudi što je Lopez izlagala isključivo proizvode iz svoje linije, ali ono što je šokiralo je koliko su jednostavni koraci nege.

Svako od nas ovako nešto treba da uradi za sebe.

Prvi korak?

To je Hit Single gel-krema za čišćenje. Dok je Dženifer svoj petominutni video započela sa potpuno čistim licem bez šminke, rekla je da kožu prvo tretira jutarnjim umivanjem kako bi se oslobodila viška ulja ili ostataka šminke i nečistoće.

- Jutarnje čišćenje je, zaista, veoma važno da biste pripremili svoje lice za ceo dan“, rekla je pre nego što je nanela gel-kremu i isprala je mlakom vodom.

- Ne samo da odstranjuje svu šminku i nečistoće, nego se tokom celog dana koža oseća zdravom i čistom. Zaljubljena sam u ovo sredstvo za čišćenje - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Drugi korak? 

Drugu bitnu stvar koju Dženifer ističe kao tajnu zdrave kože jeste Serum JLo Glov.

- Ono što daje poseban sjaj koži jeste kontinuirano nanošenje seruma, i to 21 dan. Ljudi mi često pišu i pitaju: Kako da dobijem taj sjaj, kako da dobijem tako zategnuto lice?

- Koristite serum uzastopno 21 dan i videćete neverovatne rezultate - kaže Dženifer

Treći korak?

Lopez nanosi serum po celom licu i dekolteu, opisujući postupak kao uzimanje „vitamina za vaše lice“. Kada se potpuno osuši, vreme je za najvažniji treči korak: kremu za sunčanje.

- Kada ste vrlo, vrlo mladi, morate sa sobom nositi kremu za sunčanje - rekla je 52-godišnjakinja.

- To je verovatno jedna od najbitnijih stvari koje sam radila od malih nogu i pomoglo mi je da sačuvam hidrataciju svoje kože - rekla je latino diva. 

Četvrti korak?

Pošto je hidratantna krema koju predlaže Lopez ujedno i zaštitno sredstvo za zaštitu od sunca od 30 SPF, rekli bismo da je to poslednji korak i da je uspela  svoju rutinu da usmeri na tri koraka. Međutim, Lopez je osmislila i četvrti korak koji uključuje uzimanje suplemenata u vidu tableta koje su bogate vitaminima za održavanje vitalnosti kože. U pitanju su tablete bogate vitaminima koje obećavaju da će se „boriti protiv znakova starenja čim počnu da se koriste“.

- Nega kože je unutrašnji posao, Lepota proizilazi iznutra ka spolja - samo su neke od filozofija kompaniji latino dive. 

 

Komentari (0)
Loading