Džoni Dep DOBIO presudu protiv BIVŠE ŽENE koja ga je optužila za NASILJE, a sve zbog SEDAM MILIONA dolara

Vesti 04.08.2021 10:50 0

Glumac Džoni Dep dobio je presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd

Džoni Dep DOBIO presudu protiv BIVŠE ŽENE koja ga je optužila za NASILJE, a sve zbog SEDAM MILIONA dolara

Shutterstock

Nakon što su se venčali 2015. godine, samo godinu dana kasnije, Amber je podnela zahtev za razvod braka i optužila glumca za nasilje.

Dep i njegovi advokati negirali su optužbe tvrdeći da Amber pokušava da profitira finansijskom odštetom, a uskoro je postignuta nagodba od sedam miliona dolara, a Amber je rekla da će je donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Sada Dep pokušava da sazna da li je njegova bivša supruga ispunila dato obećanje. Njegov advokat Endru Kaldekot tvrdi da je obećana donacija "proračunata i manipulativna laž", koja je "od samog početka imala za cilj da uništi Depa".

Takođe tvrdi i da je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. pisala Depovom poslovnom savetniku kako bi ih obavestila da Herdova nije izvršila nikakva plaćanja.

Njujorški sudija sada je delimično usvojio zahtev Depovog pravnog tima i najavio da će naterati Američku uniju za civilne slobode da objavi dokumente koji potvrđuju da li je Herdova ispunila deo nagodbe.

Ako se ispostavi da Herdova nije donirala novac, Dep i njegov advokatski tim imaće snažan dokaz protiv nje u svoju korist.

Podsetimo, nakon što je nagodba postignuta u avgustu 2016. godine, tri godine kasnije Dep je tužio britanski tabloid "Sun" zbog napisa da je zlostavljao suprugu, što je dovelo do suđenja 2020., koje je Dep izgubio.

- "Sun" je stajao uz žrtve nasilja u porodici i vodio kampanje za njih više od 20 godina. Žrtve nasilja u porodici nikada ne smeju biti ućutkivane i zahvaljujemo sudiji na pažljivom razmatranju i zahvaljujemo Amber Herd na hrabrosti u svedočenju pred sudom - rekao je ortparol lista "Sun".

Navodi o nasilju odnosili su se na period između 2013. i 2016. godine, kada se par razdvojio.

Sudija londonskog Visokog suda zaključio je da je Dep više puta napao bivšu partnerku i da ju je doveo do toga da strahuje za sopstveni život.

U jednom od incidenata, u Australiji 2015. godine, Dep je navodno bio fizički i verbalno nasilan prema Herd dok je obilno konzumirao alkohol i drogu. Dep je optužio Herd da mu je odsekla prst, ali sudija je rekao da nije prihvatio da je ona odgovorna za to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

- Sagledavajući sve dokaze, prihvatam da je bila žrtva neprekidnih i višestrukih napada gospodina Depa u Australiji. Znak dubine njegovog besa je to što je priznao da je krvlju sa povređenog prsta ispisao grafite, a zatim, kada je to bilo nedovoljno, umočio je teško povređeni prst u boju i nastavio da piše. Prihvatam njene dokaze o prirodi napada koje je počinio. Sigurno su bili zastrašujući. Prihvatam da je gospodin Dep učinio da se ona plaši za sopstveni život - rekao je sudija Nikol.

Od 14 incidenata u vezi sa porodičnim nasiljem za koje se Dep teretio, sudija je utvrdio da se dva nisu desila.

- Najviše zabrinjava oslanjanje sudije na svedočenje Amber Herd i odgovarajuće zanemarivanje velike količine kontra-dokaza koji potiču od policajaca, lekara, njene bivše pomoćnice, ostalih svedoka i niza dokumenata koji su u potpunosti podrivali navode, tačku po tačku - rekla je Dženi Afija iz advokatske kancelarije Šilings koja je zastupala Depa, prenosi "BBC".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Zbog čitave situacije Dep je morao da podnese ostavku i odrekne se uloge Grindelvalda u novom nastavku filma "Fantastic Beasts", što se mnogim obožavateljima nije svidelo, pa je na internetu čak pokrenuta peticija da se Amber Herd ukloni iz glumačke postave filma "Akvamen".

Komentari (0)
Loading