Bili su najpoznatiji na svetu, a sada rade od 9 do 17h: Batalili su GLAMUR, počeli da navijaju alarm i SREĆNIJI su nego ikada

Vesti 05.08.2021 11:06 2

Poznate ličnosti dobro znaju da je slava i popularnost nešto što lako prolazi. U jednom momentu zarađujete milione i paparacoi vas čekaju iza svakog ćoška, a u sledećem ustajete rano ujutru i kao svi idete autobusom na posao da odradite klasičnu smenu od osam sati

Bili su najpoznatiji na svetu, a sada rade od 9 do 17h: Batalili su GLAMUR, počeli da navijaju alarm i SREĆNIJI su nego ikada

Shutterstock

Pošto su iskoristili svojih "pet minuta" rešili su da se povuku sa velike scene i uplivaju u neke druge vode.

Evo šta nekadašnje slavne ličnosti rade ovih dana:

Tara Rid 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

Tara je bila na vrhuncu svoje karijere početkom 2000-ih pošto je glumila u hit filmovima poput "American Pie" i "The Big Lebowski". Bivša glumica već neko vreme radi kao vlasnica jednog restorana i izbacila je liniju odeće i parfema.

Lusi Lu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu)

Pored toga što je uspešna glumica ona je takođe veoma talentovana vizuelna umetnica. Iako se i dalje sporadično pojavljuje u raznim TV emisijama, veći deo svog vremena posvećuje stvaranju zapanjujućih umetničkih dela.

Džim Keri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__)

Iako je najpoznatiji po komičnim nastupima i filmovima, on je i strastveni slikar, koji većinu svog slobodnog vremena provodi slikajući.

Čak Noris

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chuck Norris (@chucknorris)

Pored silnih viceva o njegovoj hrabrosti poznati glumac i akciona zvezda pokrenuo je fondaciju pod nazivom "Kickstart Kids", koja ima za cilj da kroz karate nauči decu vrednostima izgradnje karaktera.

Sara Mišel Gelar

Sara se sasvim slučajno postala dobro poznata glumica, pošto je serija "Bafi ubica vampira" postala apsolutni hit, a ona je igrala glavu ulogu, Bafi. Sara sada ima svoju  kompaniju u prehrambenoj industriji i izdaje kulinarske knjige.

Kameron Dijaz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Iako je imala prilično uspešnu glumačku karijeru, do sada je napisala nekoliko knjiga o zdravlju i velnesu, a od kako se 2017. godine povukla iz glume pokrenula je kompaniju organskog vina pod nazivom Avaline.

Dž.K. Rouling

Pošto je stekla svetsku slavu zahvaljujući svojoj mašti i knjigama o "Hari Poterru", autorka i jedna od najbogatijih žena na svetu, aktivno se uključila u dobrotvorne svrhe. Ona je predsednica Gingerbread-a, organizacije koja pomaže samohranim roditeljima. 

Komentari (2)
Loading
Zglobni Skoč
04.10.2021 20:22

A po naslovi bi se naslutilo da rade u nekim megamarketima ili nešto slično.Kad ono, sve nešto "drže" ili "izbacuju"...

Vortex
01.11.2021 04:46

Čemu ovaj naslov, niko od pomenutih nema posao od 9-17.