"Bol je NEIZDRŽIVA": Lav Pajkić u emotivnom razgovoru za NAJ ŽENU, godinu dana nakon smrti ISIDORE BJELICE

Vesti 05.08.2021 12:05 0

Isidora Bjelica je preminula na današnji dan pre tačno godinu dana u pedeset drugoj godini života

"Bol je NEIZDRŽIVA": Lav Pajkić u emotivnom razgovoru za NAJ ŽENU, godinu dana nakon smrti ISIDORE BJELICE

Blic.rs

Razgovarali smo sa Lavom Pajkićem  i pitali ga kako je prošla godina bez Isidore i kako se bore on, sestra i otac sa gubitkom voljene majke i žene:

- Godina bez majke je najtužnija godina za moju porodicu. Nedostaje nam mnogo, pogotovu u stvarima koje smo radili zajedno. Kao i kod svakoga, kada izgubiš voljenu osobu to je neizdrživa bol sa kojom se nosimo svakodnevno. Sećanje na nju nikada neće izbledeti - rekao je kratko i kroz suze Lav Pajkić za "Naj ženu".

Lav je napomenuo da svake nedelje posećuju Isidorin grob, i da će godišnjicu njene smrti obeležiti u krugu porodice.

Posle duge i teške borbe sa kancerom jajnika, koju je vodila ukupno osam godina (2012-2020) Isidora Bjelica je napustila ovaj svet 05.08.2020 godine.

Za sobom je pored mnogobrojnih knjiga, kolumna, emisija, ostavila i dve svoje najveće kreacije, a tu su ćerka Vila Evanđelina i Lav Grigorije Pajkić.

- Ne znam šta bih vam rekao... U stanju sam šoka! Vest me je zateka potpuno nespremnog, iako čovek nikada nije spreman da izgubi roditelja, koliko god godina da ima. Kako ovo izdržati - rekao je Lav Pajkić nakon smrti svoje voljene majke 2020. godine.

Bjelica je bila poznata ne samo po svojoj oštroumnosti, već i po svom omiljenom modnom dodatku - šeširu, te je tako u jednom svom instagram postu napisala i koji je to razlog zbog kog najviše voli da nosi šešire.

- Od koliko stvari sve može da vas sačuva obod šešira, samo spustiš glavu i imaš svoj mir - napisala je ona.

 

 

Isidora Bjelica je napisala preko 40 knjiga namenjenih različitim generacijama, ali knjiga "Spas" je najpopularnija među ljudima, a ovo su neki odlomci (citati) iz iste:

- Sva nesavršenstva koja sam drugima zamerala samo su bile refleksije slabosti moje duše. Čistima je sve čisto. Prljavima je sve prljavo...

- Nekog voliš i dalje beskrajno, a on nije onakav kakav si mislio, a ti ga voliš, ne možeš bez njega, a ni sa njim… Kakav pakao je moja duša proizvodila sama sebi...

- Svi smo mi mislili da zaslužujemo bolje, više, jače, nežnije… A sve što nam se dešavalo samo je bilo ogledalo naše duše, greha i tvrdog srca… Moje nesavršenstvo je stvaralo sve te emotivne rupe i nezadovoljstva. Da je moja ljubav bila savršena, nikada ne bih ni bila nesrećna...

- Najlepša stvar u našoj veri je što dok ste živi, dok dišete, imate šansu za pokajanje i spasenje...

Alo

 

Podsećamo, Isidora je preminula od raka jajnika koji se zove i "tihi ubica" jer su simtomi uglavnom neprimetni, a po dobijanju simptoma bolest je već uznapredovala. Ona je sahranjena 8. avgusta u Aleji zaslužnih građana.

Komentari (0)
Loading