Znam da je TEŠKO, mi smo se ZAVOLELE: Košarkašice Srbije izgubile bronzu, a Sonja se potresnim rečima oprostila od devojaka!

Vesti 07.08.2021 12:46 0

U današnjoj utakmici za bronzanu medalju košarkašice Srbije izgubile su od Francuske

Znam da je TEŠKO, mi smo se ZAVOLELE: Košarkašice Srbije izgubile bronzu, a Sonja se potresnim rečima oprostila od devojaka!

FIBA

Devojke su se borile do poslednjeg atoma snage, ali žal za još jednom olimpijskom medaljom ostaje. 

Utakmica za olimpijsku bronzu bila je poslednja u karijeri Sonje Vasić, koja se od košarke oprostila kao evropska šampionka i MVP, ali i oproštajna u dresu Srbije za kapitena Jelene Bruks.

 

 

Mnogo emocija i želje završilo se košarkaškim neuspehom, a kao što smo i navikli, ove devojke donele su nam pregršt radosti s prethodnih takmičenja. 

Nisu one samo košarkašice, saigračice na terenu, one su najpre prijatelji, sestre u dresovima i sve ono najlepše što može da stoji iza boja Srbije. 

Francuskinje su slavile veliku bronzu, a Sonja je na trenutak okupila devojke kako bi ih osnažla i ohrabrila za dalje, ali i da se oprosti od njih uz važnu poruku. 

Sve ovo što smo uradile do sada ostaje vama za budućnost. Mi smo se zavolele… Znam da je teško, ali nemojte da padate - rekla je legendarna košarkašica između ostalog.

 

Hvala devojke za sve što se učinile za Srbiju i žensku košarku. 

Komentari (0)
Loading