Konačno razvezao jezik, "ZVERKA" priznao šta stvarno misli o Sari Džesiki Parker, ali i javno osudio SAMANTU!

Najžena Vesti 16.12.2021 21:33 0

Svetski mediji bruje o izjavi glumca Krisa Nota, koji je prokomentarisao dugogodišnju svađu dve zvezde ove serije - Sare Džesike Parker i Kim Katral.

Konačno razvezao jezik, "ZVERKA" priznao šta stvarno misli o Sari Džesiki Parker, ali i javno osudio SAMANTU!

Shutterstock

I dok žene širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju nastak kultne serije "Seks i grad", koji je ponovo okupio proslavljenu glumačku ekipu, u medijima se rasplamsava dugogodišnja svađa između dve glavne glumice, Sare Džesike Parker i Kim Katral. Čorbu je sada začinio Zverka - glumac Kris Not nakon velikog intervjua za Gardijan.

Godinama se spekuliše da je povod za svađu nekadašnjih drugarica to što je Sara Džesika zarađivala znatno više po snimljenoj epizodi, što Kim nije smatrala pravednim, ističući da je njen lik podjednako bitan.

Glasine o svađi datiraju još iz 2004. godine, ali je sve isplivalo tek 2018. godine.

Naime, nakon što je Sara Džesika Parker izjavila saučešće Kim, jer joj je preminuo brat, Kim je na svom Instagram profilu javno prozvala Saru i nazvala je okrutnom i licemerkom, te je optužila da manipuliše situacijom.

Sada se u celu zbrku umešao i Kris Not, poznatiji kao „Zverka“ i, čini se, stao na stranu Parkerove.

- Jako sam blizak sa Sarom i Kimini opisi nje nisu ni blizu istini. Svidela mi se, mislio sam da je divna u seriji, a neki ljudi nastave dalje iz svojih razloga. Ne znam koji su bili njeni. Samo bih voleo da se cela stvar nikada nije dogodila jer je bilo tužno i neprijatno - rekao je Not i dodao da ne voli kada neko ružno govori o Sari Džesiki Parker jer ona lako postane meta.

Komentari (0)
Loading