Danas se RAZVODE, a njihovo venčanje gledala je cela Srbija: Evo kojim metodama su Sale Tropiko i Jovana pokušali da spasu brak

Vesti 19.12.2021 18:17 0

Jovana i Sale Tropiko u brak su uPevač Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko i Jovana Pajić doneli su odluku da posle 10 godina stave tačku na brak iz kojeg imaju dve ćerkešli sa puno ljubavi, a sad se, nažalost razvode

Danas se RAZVODE, a njihovo venčanje gledala je cela Srbija: Evo kojim metodama su Sale Tropiko i Jovana pokušali da spasu brak

Printscreen/Instagram

Poslednjih dana javnost je šokirala vest da je naizgled idiličnom braku Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića došao kraj. Posle deset godina zajedničkog života supružnici su se rastali tiho, bez svađe i javnih prozivki, trudeći se da ćerke Helenu i Đinu poštede dodatnog stresa.

 

 

Jovana i Sale su se venčali u crkvi "Sveti Vasilije Ostroški" posle godinu i po dana zabavljanja, a zatim su oboje potpisali papire za građanski brak koji se održao u restoranu gde se organizovalo slavlje.

 

 

Veselje je počelo još u jutarnjim satima, kada je frontmen „Tropiko benda“ sa kumovima, rodbinom i prijateljima došao u porodični stan svoje izabranice kako bi je, kao što običaj nalaže, isprosio od roditelja. Posle kraćeg veselja uz trubače, svi zajedno su se zaputili ka crkvi koja se nalazi na Bežanijskoj kosi.

‒ Pošto smo i Sale i ja pobožni odlučili smo se za nešto duži obred od uobičajenog i mislim da nismo pogrešili ‒ pričala je Jovana, koja je u trenutku kada je izgovorila sudbonosno „da“ bila u šestom mesecu trudnoće.

Organizovanje venčanja trajala je dva mesesca jer su mladenci želeli da sve bude besprekorno. Slavlju je prisustvovalo tri stotine gostiju, a svakog je na stolu čekao mali poklon u kome su se nalazili bombona, balon i sveća. Za dobru atmosferu bila su zadužena dva benda; prvo je nastupio sastav „No coment“, a zatim i „Alegro bend“. Među zvanicama su bile brojne Aleksandrove i Jovanine kolege, između ostalih i Milica Todorović koja se u to vreme zabavljala sa rođenim bratom Saše Kovačevića, Radetom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal Nadlanu (@na_dlanu)

 

Naime, o razlogu njihovog razvoda mnogo se spekulisalo, a poznato je da su pred sam kraj odlazili i kod psihoterapeuta u želji da pokušaju da spasu brak. Međutim, ipak nisu uspeli.

Jovana je i ranije za medije govorila da redovno odlaze na terapije kako bi odnos podigli na viši nivo, te je jednom istakal da im je to neophodno.

- Sale me u svemu podržava, nije ljubomoran, te dečje bolesti smo davno preležali. Ja njega nikada ne proveravam, niti on mene, jednostavno imamo zdrav odnos. Psihoterapije su svima neophodne, pa i meni i Saletu - ispričala je ona 2018. godine.

Ona je tada otkrila i zbog čega su tražili pomoć stručnog lica.

- Mi nemamo nijedan konkretan problem, ja sam išla iz znatiželje jer sam mislila da sve držim pod kontrolom, a došla sam do nekih stvari koje su bile zatvorene u nekoj crnoj kutiji i zaista sam kao ličnost porasla zahvaljući tim terapijama. Sale i ja uz pomoć stručne osobe lakše rešavamo problem napornog tempa života, nepostizanje nekih stvari, odnos sa prijateljima, porodicom. To vam je stvar mentalne higijene – objasnila je tada Jovana, koja je očigledno i ranije imala krize u braku sa Saletom.

 

Komentari (0)
Loading