Srbija bruji o njenim VRELIM akcijama u seriji "Besa": Rame uz rame je glumila sa Dikaprijem u "Vuku s Vol strita", evo ko je zanosna Katarina

Vesti 19.12.2021 19:15 0

Ukoliko ste se pitali ko je Katarina Čas koja u "Besi" ima i te kako vrele scene sa Timotijevićem, verovatno će vas iznenaditi da je ova glumica igrala i u čuvenom blokbasteru sa Leonardom Dikapriom

Srbija bruji o njenim VRELIM akcijama u seriji "Besa": Rame uz rame je glumila sa Dikaprijem u "Vuku s Vol strita", evo ko je zanosna Katarina

Printscreen/Instagram

 

Serija "Besa" lagano ali sigurno obara sve rekorde gledanosti, a tome umnogome doprinosi i više nego sjajna postavka glumaca.

Ipak, pored standardne postave, ekipi su se pridružila i neka nova imena, poput Relje Popovića, lepe makedonske glumice Kamke Točinovski, ali i slovenačke glumice Katarine Čas čije su vrele scene sa Timotijevićem nešto o čemu ne prestaje da se bruji.

 

 

Međutim, ukoliko vam je njen lik poznat i sigurni ste da ste je već videli u nekom velikom holivudskom blokbasteru - u pravu ste. Lepu Katarina igrala je rame uz rame sa Leonardom Dikapriom i Margo Robi u "Vuku sa Vol strita".

Sada je gledamo u "Besi" kao Laru Pirš koja se u seriji susreće sa inspektorom Petritom Kocijem s kojim ima seksi scenu u autu. Ispostavlja se da Koci i nije tako odan suprug i da je lako obnovio aferu sa lepom Larom.

Inače, Katarina je uveliko izgradila svoje glumačko ime na zapadu. Svoju prvu ulogu dobila je sa 13 godina u slovenačkom TV filmu "Pakleni plan". Nakon pojavljivanja u nekoliko TV serija, usledila je prva značajnija uloga u crnoj komediji "The Guard", inače međunarodnom, višestruko nagrađivanom igranom filmu irskog reditelja Džona M. Mekdonaha.

Upravo ovaj film Katarini je otvorio vrata Holivuda nakon čega je usledio film sa Leonardom Dikapriom, a potom je imala i ulogu u filmu "Deni Kolins" sa Alom Paćinom.

 

Komentari (0)
Loading