Kad Jelisaveta Orašanin izađe NA PLAŽU, momentalno skače TEMPERATURA! Da li su ovo NAJBOLJI TRBUŠNJACI naše scene?

Vesti 09.08.2021 14:16 0

Glumica Jelisaveta Orašanin posle dva porođaja izgleda apsolutno besprekorno sa izvajanim trbušnjacima na kojima bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice.

Jelisaveta Orašanin

Instagram/jagodenamagli

I dok jedna od naših najlepših glumica Jelisaveta Orašanin trenutno odmara na nekim od najlepših plaža crnogorskog primorja, njeni brojni pratioci na Instagramu jedva su dočekali da pohvale njenu perfektnu liniju, koju je inače jako brzo povratila posle dva porođaja.

Ipak, ne treba da zaboravimo da popularna glumica i te kako vredno radi na svom izgledu, a pre svega na dnevnim fizičkim aktivnostima koje ne propušta. Nakon svog drugog porođaja kada je rodila sina Bogdana, glumica je angažovala nutricionistu i dobila individualan plan ishrane koji se sastojao od složenih ugljenih hidrata, a najviše se bazira na svežem i barenom povrću bogatim vlaknima.

Jelisaveta je odavno poznata kao neko ko brine o svojoj fizičkoj kondiciji pa se sećamo i da je ranije umela da objavi fotografije nastale nakon treninga ili dobre rute trčanja.

Pored uravnotežene ishrane, nakon drugog porođaja kao fizičku aktivnost odabrala je reformer pilates, koji savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je glumici, koja u poslednje vreme vrlo malo spava, preko potrebno.

Ako i vi drage dame želite trbušnjake poput onih kojima se Jelisaveta diči sa razlogom, neophodno je da birate zdravu ishranu, nutritivnu izbalansiranu i naravno da odaberete fizičku aktivnost koja će vam najviše odgovarati u trenutku u kom se nalazite.

Komentari (0)
Loading