Sprema se NEVIĐENI ŠOU! Kardašijanke pomerite se, stiže RIJALITI SESTARA BEKVALAC!

Vesti 10.08.2021 20:54 0

Sestre Bekvalac godinama dižu tiraže medijima jer šta god da se dogodi u njihovom privatnom ili poslovnom životu, ljude to očigledno neopisivo zanima. Zbog toga ni ne čude novi planovi...

Sprema se NEVIĐENI ŠOU! Kardašijanke pomerite se, stiže RIJALITI SESTARA BEKVALAC!

Instagram/Bekvalčeva

Privatni život nataše Bekvalac, ali i njenih sestara odavno je pod lupom javnosti, ali ni sama Nataša nikad nije krila previše o sebi i kako je više puta izjavila sasvim se slobodno oseća pred kamerama, sa svojim fanovima je iskrena i oseća se dovoljno prijatno da podeli čak i neke ne tako lepe trenutke, poput teških i mučnih veza i razvoda.

I hvala nataši na tim hrabrim gestovima jer na taj način pomaže da osvesti mnoge žene koje imaju problematične veze i trpe nasilje, jer nije sramota biti žrtva, sramota je biti nasilnik. I zato pružamo punu podršku Nataši što je javno govorila o svojim teškim intimnim trenucima kroz koje je prolazila cela njena porodica.

Vest koja je definitivno uzburkala javnost jeste da Nataša i njena sestra Kristina planiraju da na jesen počnu snimanje sopstvenog rijalitija koji će zasigurno privući veliku pažnju javnosti.

Kako se priča, određena velika producentska kuća vrlo je zainteresovana za ozbiljnu saradnju sa Bekvalčevom u vidu specijalnog rijaliti programa u kom će biti prikazani do sada nepoznati i neviđeni detalji iz života jedne od najpoznatijih pevačica na domaćoj sceni.

Lepa Panonska Barbika poznata je po svom šarmu i nonšalantnosti pred kamerama i vrlo često ima duhovite i vickaste izjave koje zasmeju čak i one koji nisu baš ljubitelji ove scene. Prepostavlja se da bi upravo radni naslov ove emisije mogao da bude "Bekvalčeve" aludirajući na Instagram profil Nataše a koji se zapravo savršeno uklapa u celu priču o njihovom životu.

Nataša je prilično zainteresovana i zagrejana za novu avanturu i kako kaže neće joj pasti teško da još nešto novo otkrije o sebi i svojoj porodici i zapravo ih predstavi u jednom sasvim drugačijem svetlu.

Na ovaj način Nataša i Kristina, koje i same vole neke od rijalitija, pokušaće da dočaraju kako izgleda balansiranje između porodičnog i vrlo uzburkanog poslovnog života modernih žena, a u emisiji će se pojavljivati svi članovi šire porodice Bekvalac.

Komentari (0)
Loading