GORI more, TOPE se planine! Ovako izgledaju naše POZNATE LEPOTICE na plažama

Vesti 12.08.2021 11:11 0

Mnoge poznate lepotice ispozirale su za svoje društvene mreže u atraktivnim izdanima elitnih odmarališta.

GORI more, TOPE se planine! Ovako izgledaju naše POZNATE LEPOTICE na plažama

Instagram/kolaž

Kako se provode i šta rade poznati na svetkim letovalištima? Nama "smrtnicima" koji ostajemo na betonu verovatno nikada neće biti odgenetnuta ova "misterija", ali sudeći po izazovnim stilom i fenomenalnim okruženjem, verujemo da im i nije baš mnogo teško.

1. Bojana Rajić

 

 

Atraktivna manekenka apsolutno koristi svaki trenutak svog odmora na jednom od najekskluzivnijih letovališta sa azurno plavom vodom koja uvodi u zen samim gledanjem u nju. Još ako kao Bojana imate dobro društvo, sjajne koktele i savršen pogled na more iz hotelske sobe, ne morate da idete u raj, već ste u njemu!

2. Sunčica Travica

 

 

Popularna lepotica poznata široj javnosti po manekenskoj karijeri, ali i brojnim avanturama sa poznatim frajerima poput Viktora Troickog i Aleksandra Radišića fotografisala se u atraktivnom crvenom kupaćem kostimu na mirnoj obali mora.

"Sreća će biti tu, čak i kada uspeh izostane. kada baš sve ostalo propadne, vaša sreća će i dalje biti u vama. Ovo je jedini pravi odgovor i rešenje na baš sve, jer uspeh uvek dolazi onda kada radite ono što najviše volite. Možda vam se učini ponekad da je sam uspeh cilj, ali zapravo je sreća put kojim se do njega dolazi", napisala je Sunčica ispod svog posta.

3. Dejana Živković

 

 

Jedna od naših najpoznatijih i najpopularnijih manekenki i fotomodela zna kako da se opusti i uživa u svako trenutku, bilo da radi, ili je na putovanju radi sopstevnog zadovoljstva i odmora.

4. Nataša Bekvalac

 

 

Nataša je pre nekoliko dana otputovala sa sestrom i prijateljicama na dugoočekivani i svakako potreban odmor. Pored sjajnih fotografija koje objavljuje iz dana u dan sa predivnih lokacijama gde uživa u suncu i društvu, ova lepa Novosađanka izjavila je i kako prosto obožava leto!

"Leto je! Volim ljude, život, povezivanje i kontakt. Volim plažu, sunce i more, ali i da dok uživam u toj energiji imam svoju muziku, svoj svet...", napisala je Nataša ispod fotografije na kojoj uživa u sunčanju uz koktel.

 

Komentari (0)
Loading