17:00 Lepota i Moda Ovakva brushalter IZBEGAVAJTE ako imate više od 50 godina: Stvorićete KONTRAEFEKAT, koji vam se nikako neće svideti!
08:00 Dom i saveti Ova ČETIRI sastojka su KLJUČNA za čišćenje: Pomešajte ih i gledajte kako sva NEČISTOĆA sa pločica nestaje
09:40 Zdravlje Čudni SIMPTOMI srčanog udara kod ŽENA: Prepoznajte na VREME ova ,,nevidljiva'' UPOZORENJA
18:00 Porodica Najnovija ISTRAŽIVANJA su potvrdila nešto NEVEROVATNO: Krvna slika OTKRIVA koje su žene NAJLJUBOMORNIJE
08:27 Dom i saveti Vratio se TREND za kojim su Srpkinje POLUDELE: Ovaj detalj za ULEPŠAVANJE može da izazove BOLEST
11:23 Porodica Ovo su RAZLOZI zbog kojih MUŠKARCI u Srbiji žive KRAĆE od ŽENA: Lekari otkrivaju VAŽNE činjenice zbog kojih su skloniji SRČANOM udaru
17:00 Horoskop Ovo su TRI najbolje supruge u horoskopu: Idealne žene ipak POSTOJE, jedan znak će vas baš IZNENADITI
22:40 Dom i saveti Neke žene NIKADA ne dožive VRHUNAC: Stručnjaci otkrili koji je OKIDAČ RAZOČARENJA u krevetu
22:15 Porodica U ovom SELU žene rade šta god ŽELE: LJUBAVNIKE menjaju kao čarape, NE UDAJU se, a njihova je sva MOĆ
09:38 Porodica Poznati PSIHOLOG savetuje: "Žene, vi ste KRIVE što su vam muškarci RAZMAŽENI", evo šta nikako NE SMETE da radite
16:03 Dom i saveti NOVO ISTRAŽIVANJE: Svaka treća žena menja ponašanje na prvom sastanku, a posle se KAJE, evo o čemu je reč!
13:02 Ispovesti Angažovala sam DADILJU i otišla na SASTANAK: Zatekla sam "JEZIVU" scenu kad sam se vratila kući!
12:35 Zdravlje Bol je NEIZDRŽIV, a ne želite da pijete LEKOVE: Ove NAMIRNICE deluju bolje od SVAKE tablete, obavezno bar jednu imajte pri RUCI!
12:09 Kuhinja Seljački GRAŠAK SA krompirom i svinjskim MESOM iz rerne: OVAKO su ga nekada spremale naše PRABAKE!
11:43 Porodica Danas je je SVETI DAN: Žene, ove poslove NIKAKO ne TREBA DA radite, a ako želju zamislite na ovaj NAČIN, sigurno će VAM se ispuniti!
11:20 Horoskop Izračunajte svoj ANĐEOSKI broj: Otkrijte svog ANĐELA ČUVARA i zapamtite šta vam PORUČUJE!
10:54 Zdravlje Šta UNOSITE u organizam kad pojedete konzervu SARDINE? Neće vam biti svejedno kad ovo ČUJETE!