12:55 Ispovesti Kum "UKRAO" ženu mladoženji, pred 200 ljudi rekao da je VOLI: Svi su mislili da se samo NAPIO, a onda se sve preokrenulo
22:10 Ispovesti Mladi je VENČANICA završila 2 metra ISPOD zemlje: Kada je MLADOŽENJA shvatio šta je uradio, PLAKAO je kao kiša
14:40 Dom i saveti Za ovaj CVET se veruje da donosi SREĆU ženama: Nevestama se savetuje da ga stave u BUKET jer nosi jaku SIMBOLIKU
09:47 Lepota i Moda Nema potrebe kupovati SKUPE venčanice: Devojka pokazala da je moguće imati HALJINU iz snova za MALO para
17:05 Porodica Nakon što se gosti nisu pojavili na VENČANJU, mladenci su im PRIREDILI posebno IZNENAĐENJE
17:00 Ispovesti Bizaran zahtev MLADE razbesneo je sve: Tražila od KUME da NAPUSTI venčanje ili da "IŠČUPA NOKTE"
11:35 Ispovesti ŽENSKI GLAS JE BITAN Želela je da bude mlada, ali nije htela da se UDA, onda se dosetila ovoga i organizovala ČUDNU SVADBU!
21:20 Ispovesti Kakva BRUKA na srpskoj svadbi, mlada se OSRAMOTILA za sve pare: Ispao potpuni haos kada je došla do KORPE sa bakšišem od svatova
11:11 Ispovesti "Napravila sam UŽASNU grešku, tek sam na KRAJU shvatila": Mlada je morala da PREKINE venčanje, ovo još nije viđeno!
10:59 Porodica Sada je razlog romantičan, ali je nekada bio JEZIV: Mlade već VEKOVIMA nose VEO preko lica i čuvale su ga za SAHRANU
14:20 Porodica NEMCI otkrili koliko novca MLADENCIMA stavljaju u KOVERTU: Cifre će vas IZNENADITI, a koliko ste vi spremni da se ISPRSITE?
09:45 Dom i saveti Svi IZBEGAVAMO konzerviranu HRANU i mislimo da je SMRT za organizam: Nutricionista kaže da to ne mora da bude SLUČAJ, evo koja HRANA u konzervi je NAJZDRAVIJA
09:20 Ispovesti Marina je Vladimiru bila maćeha, a onda je ostala TRUDNA sa njim: Sada čekaju DRUGO dete, a evo kako je počela njihova ROMANSA
08:49 Zdravlje Vaša USTA otkrivaju BOLESTI: Zubar ističe STVARI koje ne primećujete, a govore o stanju ORGANIZMA, u jednom slučaju momentalno posetite LEKARA
08:00 Ispovesti "Mesecima sam se zaključavala i očajavala": Ispovest žene koja je ušla u MENOPAUZU sa 17 godina
08:00 Kuhinja Ova srpska jela su, nažalost, nezamisliva za našu decu: SIROTINJSKA hrana koju smo OBOŽAVALI
08:00 Horoskop Venera u LAVU nema milosti: Buran period za POJEDINCE, a OVA tri znaka čeka EMOCIONALNA apokalipsa, teško će se oporaviti