10:30 Ispovesti Sara je na dan preseljenja kod DEČKA doživela PAKAO: Stigla je poruka koja joj je otkrila neviđenu PREVARU!
13:01 Ispovesti Imam 50 godina i muž me ostavio zbog duplo mlađe žene: Zašto nisam bila dovoljno dobra za njega?
18:00 Ispovesti Pismo žene koja je PREVARILA muža je sve ŠOKIRALO: "Sada kada znam da neću PREŽIVETI tešku bolest, morala sam OVO javno da napišem"
20:30 Porodica Kada im je tata PREVARIO mamu, dve sestre su se OVAKO osvetile: "Ovo je najmanje što smo uradile, one je UNIŠTILA našu porodicu"
18:21 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
21:30 Ispovesti Danijela iz Čačka ISPRIČALA je kako je PREVAROM spasila brak: Tri puta je OSTAVLJAO, pa su se mirili, a zatim je pronašla CAKU kako da je voli više nego IKADA
09:34 Ispovesti Iskreno pismo žene koja je uplovila u aferu: "Viđam se sa mužem drugarice iz detinjstva, ne mogu da prestanem"
22:30 Porodica Privatna ISTRAŽITELJKA otkriva: Ovo su najčešći znakovi da vas partner ZASIGURNO vara, jedan je IZNENAĐUJUĆI
22:00 Lepota i Moda Koristite ga SVAKI DAN, a nikako ne biste trebali: Za čišćenje lica upotrebite STARINSKI recept i ZAUVEK će vam biti zahvalno
20:55 Lepota i Moda Boja će vas oduševiti: Jelena Đoković obukla kombinezon koji svi želimo da imamo ovog PROLEĆA
20:30 Poznati "Stidela sam se SIROMAŠTVA": Madona je pokazala uspomenu sa MATURE, dokaz da je iz BEDE došla do zvezda
19:00 Poznati Kortni Kardašija ISPROVOCIRALA pratioce: "Odvratna si, hranu držiš na wc šolji, jedeš bakterije"