14:00 Poznati "Sa decom sam ZAVRŠILA, muž sada puca u prazno": Ešli Grejem ponovo PODELILA javnost jer se odlučila na OVAJ korak!
15:00 Poznati E, ovo se zove realnost: Ima 92 kilograma, konstatno je vređaju zbog izgleda, a ona u inat svima objavila fotke bez filtera i fotošopa
13:30 Poznati "Skandal" na Oskaru 2023: Hju Grant šokirao voditeljku svojim odgovorima, verbalni šamari su samo pljuštali
13:00 Lepota i Moda Ima 92 kilograma i bukvalno grmi: U uskoj providnoj haljini vide se sve raskošne obline, sinoć su svi gledali samo u nju
18:00 Lepota i Moda Može li SKANDALOZNIJE? Manekenke su publiku i kamere izašle potpuno GOLE, ljudi sklanjaju pogled od NEPRIJATNOSTI
11:15 Lepota i Moda Ima 92 kilograma i ponosno šeta u miniću: Sve se vidi, i celulit i strije, ali ono što najviše grmi iz nje je SAMOPOUZDANJE
11:00 Poznati Ima skoro 100 kilograma i bez problema nosi OVU haljinu: Mnogi je osuđuju ali Ešli baš briga za komentare i prkosi svima svojim SAMOPOUZDANJEM!
12:20 Ispovesti Ešli Grejem priznala je da je zamalo umrla dok je rađala blizance: "Onesvestila sam se, svuda je bila krv"
15:25 Poznati POZNATA manekenka dobila BLIZANCE: Sve do kraja trudnoće, NJENE FOTOGRAFIJE su šokirale JAVNOST, a pratioci su je zbog jedne NEBITNE stvari napadali!
15:22 Poznati Iako su mnogi mislili da zbog VELIKE KILAŽE ne može da ostane trudna: Porodila se poznata manekenka, a evo šta je dobila!
20:00 Horoskop Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 26. mart: Ribe, sada je najvažnije da se dobro ORGANIZUJETE, Blizanci u ljubavnom problemu!
19:30 Poznati Dženifer Lopez u farmerkama koje SMANJUJU kilograme: Srpkinje ih već OBOŽAVAJU, a mi smo pronašli iste po OVOJ ceni!
19:00 Horoskop Mars u RAKU donosi HAOS kod svih horoskopskih znakova: Ova TRI će biti na posebnom UDARU!
18:30 Lepota i Moda Sara je najbolje obučena SRPKINJA u Njujorku: Za njom se svi OKREĆU, tvrdi da je OVO tajna njene lepote!
18:00 Ispovesti Marijana je poznata kao "MAJKA OSVETNICA": Nakon što joj je UBIO ćerku Anu, ona je ušetila u sudnicu i ovim POTEZOM sve šokirala!
17:30 Zdravlje Emi su doktori rekli da ima horomonski poremećaj: "Da nisam slušala intuiciju, odavno bih bila mrtva"