20:00 Ispovesti Volim da izlazim u kafiće sa društvom, ali ne volim da plaćam: Imam sistem kako da mi to svaki dan pođe za rukom
19:00 Horoskop Ruski astrolog Pavel, tvrdi da će OVAJ znak imati najviše sreće u 2023. godini: Novca će biti na svakom koraku ali i SUDBINSKIH susreta!
08:35 Dom i saveti Ako NEMATE NOVCA, odbijate ga NEGATIVNOM ENERGIJOM: Evo kako da NAUČITE da ga PRIVUČETE i postanete BOGATAŠI
14:15 Porodica Na OVAJ način možete da uštedite i do 10.00 evra godišnje: Autorka trika nas UPOZORAVA na ZAMKE trošenja i tvrdi da jedino ovako možemo imati NOVAC!
11:55 Porodica "Moj novac je moj, a njegov je naš": Devojka izazvala lavinu NEGATIVNIH komentara posle ove rečenice, osuđuju je i zbog OVE stvari
21:30 Dom i saveti TRI stvari iz kuće NIKADA ne pozajmljujte: Na taj način će otići sreća i NOVAC iz vašeg doma
10:44 Dom i saveti Ako imate ovo na RADNOM STOLU, možete povećati šanse za uspeh: Novac će vam "padati u krilo", a ovi ljudi to potvrđuju
11:11 Horoskop Njima će januar biti NAJGORI mesec u godini: Tri znaka će jedva čekati da se ZAVRŠI, imaće problema sa NOVCEM, na poslu, ali i u ljubavi
10:40 Dom i saveti Privlači NOVAC i čisti od negativne energije: Stavite ovu BILJKU u novčanik i gledajte kako sve dobijate
08:30 Horoskop Ovi ZNAKOVI će se OBOGATITI u 2023. godini: Sve što se tiče NOVCA će uspeti, oni moraju da paze na POGREŠNE odluke
10:41 Ispovesti Ona je BAKA, a može da prođe kao tinejdžerka: Možete li da pretpostavite koliko ova žena ima godina?
10:34 Ispovesti Nadimanje stomaka nije uvek BEZOPASNO: Devojka je pomislila da je običan STOMAČNI VIRUS, a završila je na HEMIOTERAPIJI
10:21 Poznati Kristijano Ronalno sa porodicom i dalje živi u luksuznom hotelu: Iznajmili su ogroman apartman, a evo koliko HILJADA evra plaćaju noć
09:50 Dom i saveti "Želala sam da BAŠ NIŠTA nema veza sa prošlošću": Nataša Bekvalac renovirala stan od PODA do PLAFONA, spoj prefinjenosti i duboke elegancije
09:39 Porodica Ima 5 godina i 45 kilograma: Zbog retkog poremećaja sa kojim se bori, njena majka mora da zaključava kuhinju
08:45 Horoskop Da li BAŠ VAS čeka FINANSIJSKO blagostanje? Od PRVOG FEBRUARA otvara se NOVČANA KAPIJA, ova tri znaka će imati EKSTREMNI priliv para