11:40 Porodica Otac TROJE dece umro od PIĆA koje svi pijemo: "GUŠIO SE, lice mu je pomodrelo, nisam uspela da mu pomognem"
09:26 Ispovesti Sedam godina je SVAKOG DANA pila po jedno ENERGETSKO PIĆE: Zdravlje joj je ozbiljno NARUŠENO, a pogledajte kako danas izgleda njeno TELO
10:40 Zdravlje Svi ih PIJEMO, a ne znamo kako stvarnu DELUJU: Evo šta se STVARNO dešava sa TELOM nakon samo jednog ENERGETSKOG PIĆA!
13:56 Zdravlje Bezalkoholno piće ga je UBILO: Preminuo dečak (13) iz Zagreba zbog NAPITKA koji SVI konzumiraju, lekari objašnjavaju ZAŠTO se to dešava
20:50 Zdravlje Otac TROJE dece umro od PIĆA koje svi pijemo: "Gledala sam ga kako se bori za vazduh, nisam mogla da mu pomognem"
15:21 Dom i saveti Palačinke od DVA sastojka: Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!
15:16 Ispovesti Oduvek je želela da izgleda kao BARBIKA: Na korekcije je potrošila 12.000 evra, a kad budete videli kako je ranije izgledela, ništa vam neće biti jasno
14:10 Dom i saveti Ovo nikada nemojte da radite: Stručnjaci upozoravaju na greške koje pravimo kad zamrzavamo hranu
13:35 Ispovesti Tamaru su u 31. nedelji trudnoće hitno odveli na CARSKI REZ: "Kad su me otvorili, bebe nije bilo, shvatili su da mi je materica prazna"
13:24 Lepota i Moda Nikolija i Zorana nosile istu torbicu na MEKU: Danas svi o njoj pričaju, obožava je i Džej Lo, a evo koliko košta original a koliko kopija