20:30 Ispovesti Pre SASTANKA sa dečkom uradila ovu STVAR: Spasilo je UŽASA, upozorila je sve žene da PAZE!
18:00 Poznati Bivši dečko ANE IVANOVIĆ je ekstremno bogat: Posle njihovog RASKIDA oženio je PEVAČICU, njega je volela najviše posle Bastijana
08:00 Ispovesti Devojka isprozivala bivšeg dečka: "Toliko je škrt, da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja"
16:20 Poznati Da li je ovo novi frajer KERI BREDŠO? Snima se nastavak serije "Seks i grad", ali je jedan DETALJ svima zapao za OKO
16:33 Ispovesti Pola GODINE je u vezi sa dečkom: "Upravo sam saznala da ima ćerku i da neće više DECE, ne znam šta da radim"
15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
14:28 Ispovesti "Bednice, kako si se ponizila": Devojka zaprosila DEČKA i sada trpi linč na MREŽAMA i nije joj jasno gde je pogrešila
10:20 Poznati Zabrana prilaska muškarcu koji sa Kim komunicira TELEPATSKI: Kardašijanka se plaši da će je UBITI, a evo i zašto
16:30 Ispovesti Pomoću SELFIJA otkrila da je dečko VARA: Ako sumnjate obratite pažnju, možda otkrijete "slučajno" sve!
16:30 Porodica Kada pročitate ORIGINALNU verziju Pinokija, više je nećete ispričati detetu: Ovo je PRIČA o dečaku kog su OBESILI zbog NESTAŠLUKA
08:45 Ispovesti SAMO je želela da poseti dečka: Nije OTVARAO vrata, ali NJEN SNIMAK ima 28 miliona pregleda!
14:20 Dom i saveti Šta ste PRVO ugledali na fotografiji? Ovaj test daće vam ODGOVOR i savet koji može da vam bude prava SMERNICA!
13:55 Porodica Otac je 8 godina zlostavljao devojčicu u stanu u Mirijevu: Zašto do sada niko od rodbine i komšija nije reagovao, zašto su ljudi nemi na nasilje?
13:36 Poznati Slep je i ima autizam, ali kada zapeva SVE stane: Evo kako je Kodi otpevao ovu popularnu pesmu
13:00 Poznati Da li prepoznajte OVU pevačicu sa fotografije? Nekada je grcala u BEDI a sada pliva u MILIONIMA!
12:39 Poznati Sećate li se Suzan Bojl? Pevačica magičnog glasa je zbog pritiska slave završila na psihijatrijskoj klinici