15:40 Zdravlje Nije zbog ukusa, a ni zbog dekoracije: Zašto u restoranu na svako jelo odozgo stave peršun?
10:08 Lepota i Moda Niko vam neće verovati koliko imate godina: Napravite domaći losion za lice, koji "briše" bore i vraća mladelačku svežinu
11:16 Zdravlje Napitak je magičan ali samo ako se pije uveče: Recept za gubitak stomačnog sala pomoće vam da uđete u najmanji konfekcijski broj
15:30 Dom i saveti Potopite PERŠUN u vodu sa sodom bikarbonom: Ovaj trik svaka DOMAĆICA treba da zna, oduševiće vas
13:45 Dom i saveti Najbolji napitak za MRŠAVLJENJE: Jedna čaša svakog jutra i VIŠAK kilograma će biti vaša prošlost
09:00 Zdravlje Možete ga pronaći na ZELENIM PIJACAMA, a obara i pritisak i šećer: Napravite ČAJ od listova ove biljke i organizam će biti PREZAHVALAN
08:00 Zdravlje Moćni napitak ČISTI KRVNE SUDOVE, spušta pritisak i holesterol: Potrebne su samo ČETIRI kašike dnevno
20:20 Zdravlje Biljka koja raste u dvorištima, ali i SAKSIJI riznica je ZDRAVLJA: Puna je VITAMINA i minerala, uzgaja se i ZIMI i leti
23:00 Poznati Tajna SAVRŠENOG izgleda Emine Jahović vrlo je JEDNOSTAVNA: Nalazi se u ČAŠI zelenog smutija
22:00 Zdravlje Da li vam OTIČU noge? Stari narodni NAPITAK pomaže MOMENTALNO, od ovoga ne postoji ništa bolje!
20:37 Zdravlje Jedan od NAJVEĆIH izvora zdravlja: Biljka koju SVI žele da uzgajaju je riznica VITAMINA, imajte je UVEK na dohvat ruke
19:20 Zdravlje Izbacite VIŠAK vode iz tela za samo TRI dana: ZAČIN svi imamo, kada ga upotrebimo na ovaj način stvara ČUDO
09:42 Lepota i Moda Prolećna nega kože: Stručnjaci preporučuju ove bjuti rutine kako biste očuvali mladolikost lica
09:10 Dom i saveti Od ovog prirodnog začina dobićete zlatna uskršnja jaja: Ofarbajte ih u boju koja privlači obilje
08:37 Porodica Jedno telo sa 2 žene: Ovako danas izgledaju slavne sijamske bliznakinje, fanove oduševile najradosnijim vestima!
08:12 Dom i saveti Otkrijte da li je vreme da menjate jastuk: Test koji traje samo 30 sekundi nepogrešivo određuje
07:33 Dom i saveti Caka koju svi profesionalni kuvari znaju: Posolite ribu baš u ovom trenutku i nikada se neće raspasti tokom prženja