17:25 Dom i saveti Kako KRISTALI utiču na ljude? Mnogi tvrde da im je sve krenulo NABOLJE čim su ga stavili oko ruke!
16:00 Horoskop Isto SLOVO u IMENU I PREZIMENU ima određeno značenje: Numerolozi otkrili kako da saznamo našu SUDBINU
13:03 Horoskop Da li PRIČATE u SNU? Značenja ima mnogo, a na OVA obratite pažnju, ukazuju na VEĆI PROBLEM
08:00 Horoskop DANAS JE NAJMOĆNIJI DAN u godini: Ako želite da privučete SREĆU i novac, ovo morate obavezno da uradite
09:05 Horoskop Šta znači kada nađete KOVANICU od 1, 2, 5 ili 10 dinara: Nije u pitanju samo SREĆA, već postoji DUBLJE značenje
14:30 Ispovesti Ugledala je čudnu poruku na snegu, a onda se skamenila kada je shvatila šta ova slova znače - ONA JE SLEDEĆA META!
14:30 Lepota i Moda I TE KAKO IMA SIMBOLIKE! Evo šta predstavlja PRSTEN na malom prstu i kod žena i kod muškaraca!
14:10 Porodica Ova SRPSKA prezimena su imali samo PLEMIĆI: Svako od njih ima VAŽNO značenje, proverite da li je na spisku i vaše
13:45 Lepota i Moda Znate li zašto GRUDNJACI imaju ovu MAŠNU? Nije tu bez razloga, a retko ko zna njenu pravu SVRHU!
09:24 Lepota i Moda Šta DUŽINA vaše kose govori o vama: Da li ste vi HRABRA ratnica ili DIVA koja vapi za pažnjom
22:21 Zdravlje Nokti su vam krhki i savitljivi, a ruke neprestano DRHTE: Ovi simptomi vam otkrivaju kakva vam je ZDRAVSTVENA slika
13:02 Ispovesti Angažovala sam DADILJU i otišla na SASTANAK: Zatekla sam "JEZIVU" scenu kad sam se vratila kući!
12:35 Zdravlje Bol je NEIZDRŽIV, a ne želite da pijete LEKOVE: Ove NAMIRNICE deluju bolje od SVAKE tablete, obavezno bar jednu imajte pri RUCI!
12:09 Kuhinja Seljački GRAŠAK SA krompirom i svinjskim MESOM iz rerne: OVAKO su ga nekada spremale naše PRABAKE!
11:43 Porodica Danas je je SVETI DAN: Žene, ove poslove NIKAKO ne TREBA DA radite, a ako želju zamislite na ovaj NAČIN, sigurno će VAM se ispuniti!
11:20 Horoskop Izračunajte svoj ANĐEOSKI broj: Otkrijte svog ANĐELA ČUVARA i zapamtite šta vam PORUČUJE!
10:54 Zdravlje Šta UNOSITE u organizam kad pojedete konzervu SARDINE? Neće vam biti svejedno kad ovo ČUJETE!