21:15 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Nakon što se ČETIRI dana drogirala, medicinska sestra je došla na posao, a onda se čuo samo VRISAK nesrećne majke
17:10 Poznati Holivudska glumica SRPSKOG POREKLA postala majka: U tajnosti je rodila DETE, a vest je otkrivena na NESVAKIDAŠNJI način
22:30 Porodica Saveti FBI agenata: Najkorisnija UPOZORENJA za decu i roditelje, evo kako da ZAŠTITITE svoje MALIŠANE od otmičara!
15:40 Porodica "SVEKRVA mi nije verovala da DETE ima ALERGIJE": Zbog onog što je URADILA, beba je odmah završila u BOLNICI, a baka je više NEĆE videti
16:25 Porodica Zašto su nam deca tako NESIGURNA i odustaju posle prvog neuspeha? TEORIJA BUVA krije odgovor i važno je da je znaju SVI RODITELJI
12:59 Porodica Tragično nastradala DVOGODIŠNJA ćerka pevača: Do smrtnog ishoda je došlo usled GUŠENJA, evo kako da REAGUJETE na vreme
09:00 Ispovesti Devojčica (2) skoro umrla jer je PROGUTALA ovaj PREDMET: Svi mi ih prikupljamo i imamo u KUHINJI, a ne slutimo koliko su opasni
17:35 Ispovesti NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Samoubica pao na BEBINA KOLICA, majka gleda kako joj DETE (6 meseci) UMIRE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
13:18 Ispovesti Nakon što joj je dečko PREMINUO čekala je TEŠKA odluka: Mlada mama se odlučila da dete da na USVAJANJE uz dirljivu poruku (VIDEO)
20:30 Ispovesti MAJKA podelila kakvu je NEPRIJATNOST doživela, ljudi su besni: "Konobar me je samo POGLEDAO i mislio da ću da pustim DETE da PLAČE!"
09:19 Porodica Zbog OPASNOG izazova na TikToku sve više dece završava na PSIHIJATRIJI: Doktor UPOZORIO roditelje na šta da obrate pažnju
15:21 Ispovesti Olgi i Ivanu je DUGO trajala borba za POTOMSTVO: Kad su dobili sina Denisa, usledilo je RAZOČARANJE, DNK test je utvrdio BOLNU ISTINU
17:30 Poznati Neobična ljubav čuvenog GIDRE: Tri puta oženio ISTU ŽENU sa kojom je i glumio u ŽIKINOJ DINASTIJI
17:05 Zdravlje Za 30 dana videćete REZULTATE: Ujutru umesto KAFE popijte OVAJ napitak koji je moćan SAGOREVAČ kilograma
16:45 Kuhinja Evo zašto se ŽENE goje nakon 40 godina: Ovo su namirnice koje MORATE da izbacite iz ishrane
16:25 Zdravlje Da li imate gasove i zatvor? Obratite PAŽNJU, problemi sa želucem mogu prikriti rak jajnika
16:05 Lepota i Moda Danijela pravi DOMAĆI dezodorans: U njenoj porodici ga koriste GODINAMA, a priprema ne oduzima više od 5 minuta