10:53 Porodica Predstavljamo vam PET najlepših PROLEĆNIH imena za DEVOJČICE: Svako nosi isto značenje ,,LEPOTA''
11:17 Porodica "Švorc sam, ali srećna": Pobedila je svaku LEKARSKU prognozu, rekli su joj da ne može da zatrudni, ali onda se desilo ČUDO!
12:40 Porodica ISPOVEST JEDNE MAJKE: "Biti roditelj najteži je posao na svetu - šteta što me niko nije ranije upozorio"
16:25 Porodica Želite da dobijete DETE u narednih PET godina: Doktor tvrdi da pre toga MORATE da uradite ove TRI stvari!
19:30 Poznati MILA KUNIS I EŠTON KUČER doneli čudnu odluku: Deca će ih zbog OVOGA možda mrzeti, a ima i onih koji im aplaudiraju!
17:40 Porodica "Ona i ja smo PORODICA" Ispovest ove SAMOHRANE MAJKE navešće nas da se dobro zapitamo u kakvom to svetu živimo!
10:22 Porodica "Moje dete i dalje spava sa mnom u krevetu" Mnogi sebi daju za pravo da KOMENTARIŠU njeno MAJČINSTVO, a evo kako im je Laura ODBRUSILA!
08:00 Porodica Mame ovo je savet za vaše MUŽEVE: Deca koja se igraju sa svojim očevima brže uče i bolje pamte, evo i zašto!
21:42 Porodica Roditelji u SRBIJI stalno koriste ovaj metod VASPITANJA: Evo zašto vas deca slušaju SAMO kada VIČETE na njih!
17:27 Ispovesti Ovaj POROĐAJ zgrozio je mnoge! Tara je ODMAH DALA svoje dete drugoj porodici, a tek kad čujete kome!
09:01 Porodica Ima 19 godina i ČETVORO DECE! Ljudi je ŽESTOKO osuđuju, govore da je JADNA I NESREĆNA, a ona ima samo jedan odgovor!
13:05 Porodica MAJKE nekad i SAD! Koliko se razlikuje RODITELJSTVO iz generacije u generaciju? DANICA je ispričala istinu koju zna svaka ŽENSKA OSOBA starija od 30 godina!
16:45 Dom i saveti Misli da ima 6 GODINA i da je verenik oteo: Ovo je neverovatna priča ŽENE kojoj se brišu 23 godine ŽIVOTA!
16:25 Porodica Izjave DECE nasmejale su sve do SUZA: Evo kako oni opisuju mamine i tatine POLNE ORGANE
16:05 Dom i saveti Ove BILJKE sve Srpkinje drže u KUĆI, a ne bi trebalo: Zovu ih ENERGETSKIM VAMPIRIMA, tvrde da privlače BEDU i nesreću!
15:45 Dom i saveti Klima uređaji su NAJVEĆI potrošači struje: Stručnjak do DETALJA objasnio kako možete da UŠTEDITE i da vam računi budu MANJI
15:26 Lepota i Moda Rešite se FLEKA od sunca na prirodan način: Ovo ulje je malo poznato, ali je jedan od NAJBOLJIH izbora za izbeljivanje mrlja na koži
15:06 Poznati Klint Istvud ima 92 GODINE i energiju DEČAKA: Zbog ove TRI navike i dalje se oseća NEVEROVATNO!