20:00 Zdravlje Da li teže podnosite TOPLOTU od drugih ljudi? Prepoznajte ove SIMPTOMI i saznajte da li ste jedni od njih
12:45 Zdravlje Da li znate šta sve MORE LEČI? Na naše ZDRAVLJE povoljno deluju talasi, plivanje, ali i OVE stvari
18:20 Ispovesti Grci na ulazu u jedan APARTMAN napisali "pravilnik" za Srbe: Nije ih RAZLJUTILO što ne peru NOGE, nego i ove stvari
13:50 Ispovesti Pismo naše ČITATELJKE: Bila sam na LETOVANJU sa snajom i unukom, bila je to prava NOĆNA MORA, ne znam šta da radim!
14:32 Lepota i Moda Mučite se sa MASNOM kožom preko LETA? Na ovaj način smanjite lučenje SEBUMA na licu!
14:27 Porodica Pitali smo SRBE gde će ove godine LETOVATI? Omiljena DESTINACIJA će vas iznenaditi, proverite da li je ovo i vaš IZBOR!
09:35 Dom i saveti Pre nego što odete na letovanje, OVO morate da uradite: Isključite određene uređaje kako vas ne bi dočekalo NEPRIJATNO iznenađenje
09:52 Dom i saveti Obavezno zapamtite ove TRIKOVE pre odlaska na ODMOR: Na ove stvari niko ne obraća PAŽNJU, a mogu da vas zaštite od PROVALNIKA i neugodnih situacija
13:13 Dom i saveti Ovu HRANU i piće nemojte jesti PRE plivanja: Stvaraju GRČEVE, mučninu, ali možete imati i problema sa STOLICOM
10:01 Zdravlje Internista dr Šebetić UPOZORAVA: Ako imate problema sa ovim ORGANOM, ni ne pomišljajte da putujete na odmor!
10:23 Porodica Velika POMAMA među Srbima za OVOM DESTINACIJOM: 12 noćenja 230 evra, a doručak i prevoz uračunati u aranžman, turisti se OTIMAJU za rezervaciju
12:21 Porodica Mlada majka sinu dala IME po uginulom psu, pa izazvala HAOS na mrežama: "Sigurna sam da imaju istu dušu"
11:47 Horoskop Ova dva znaka u APRILU čeka ogroman dobitak: Sve se menja iznenadno, stižu prilike koje se ne propuštaju
11:14 Dom i saveti Običan sapun nije samo za pranje RUKU: Evo na koje sve moguće načine možemo da ga koristimo
10:38 Lepota i Moda Šta ove sezone nose najpoznatije MODNE influenserke na svetu? Izdvojili smo nekoliko savršenih komada u kojima ćete se ovog proleća osećati MOĆNO
10:04 Poznati Omiljena HOLIVUDSKA glumica objavila da se razvodi: On je bio njena prava LJUBAV, a zajedno su se našli i iza rešetaka