08:01 Ispovesti Muž joj NIKADA nije oprao PUPAK, a onda je doživeo ŠOK: Doktor otkrio šta se dešava ako ne održavate dobru HIGIJENU!
22:00 Zdravlje GLJIVICE I OSIP, ali to nije KRAJ: Šta se može dogoditi ako ne menjate DONJI VEŠ svaki dan
17:25 Zdravlje Možda ćete izgubiti VIŠAK kilograma: Četiri razloga zašto biste trebali SVAKODNEVNO da preskočite ovu rutinu!
13:47 Zdravlje OBRATITE PAŽNJU NA OVAJ DEO TELA: Ako ne vodite računa, rizikujete da dobijete ozbiljnu infekciju!
21:46 Zdravlje Uzmite ogledalo i isplazite JEZIK: Dobro pogledajte da li imate ove PROMENE, to je znak da se dešava proces koji vam se NEĆE DOPASTI
15:54 Lepota i Moda Mnogima ne prija KUPOVNI: Napravite DOMAĆI dezodorans, biće podjednako efikasan i bez ŠTETNIH sastojaka
09:10 Zdravlje Uvodi se novo "PRAVILO" za tuširanje: Stručnjaci APELUJU da samo ovako možete da sačuvate vaše ZDRAVLJE
22:49 Lepota i Moda I šminka ima rok trajanja: Evo KADA maskara, TEČNI PUDER i četkice treba da lete u KANTU
13:02 Ispovesti Angažovala sam DADILJU i otišla na SASTANAK: Zatekla sam "JEZIVU" scenu kad sam se vratila kući!
12:35 Zdravlje Bol je NEIZDRŽIV, a ne želite da pijete LEKOVE: Ove NAMIRNICE deluju bolje od SVAKE tablete, obavezno bar jednu imajte pri RUCI!
12:09 Kuhinja Seljački GRAŠAK SA krompirom i svinjskim MESOM iz rerne: OVAKO su ga nekada spremale naše PRABAKE!
11:43 Porodica Danas je je SVETI DAN: Žene, ove poslove NIKAKO ne TREBA DA radite, a ako želju zamislite na ovaj NAČIN, sigurno će VAM se ispuniti!
11:20 Horoskop Izračunajte svoj ANĐEOSKI broj: Otkrijte svog ANĐELA ČUVARA i zapamtite šta vam PORUČUJE!
10:54 Zdravlje Šta UNOSITE u organizam kad pojedete konzervu SARDINE? Neće vam biti svejedno kad ovo ČUJETE!