10:05 Poznati Glumica serije "Zvezdane staze", umrla je nakon TROGODIŠNJE borbe sa rakom: Krila je da je bolesna, holivudske zvezde su šokirane
21:00 Zdravlje Ovaj VIRUS ste možda dobili još u MLADOSTI a da toga niste ni svesni: Ne ispoljava nikakve simptome godinama a kasnije može da izazove tešku BOLEST
12:45 Ispovesti Frizer je svojim gestom RASPLAKAO internet: Šišao je ženu obolelu od KARCINOMA, a onda napravio potez koji će se pamtiti (VIDEO)
10:47 Ispovesti Katarini se tokom vožnje GRČILA noga, ispostavilo se da ima opaku bolest: Dve nedelje pre toga je plesala i bila zdrava, a ovo su simptomi koji su usledili
20:30 Poznati Znamo je kao PROFESORKU Harija Potera: Glumica otkrila sa čim se borila tokom snimanja ovog filma - "Kosa mi je otpala i jedva sam hodala"
18:30 Zdravlje Od OVE bolesti u Srbiji na svaka dva sata jedan oboleli UMRE: Bitno je prepoznati SIMPTOME na vreme, kako bi se sprečila TRAGEDIJA
17:30 Zdravlje Bila je u UŽASNIM bolovima, a lekari su rekli da su "SAMO HORMONI": Nakon ŠEST godina je saznala da boluje od TEŠKE bolesti zbog GREŠKE doktora
11:50 Ispovesti Devojčica (13) OBOLELA od karcinoma: Roditeljima je na OGLEDALU ostavila OPROŠTAJNU poruku zbog koje PLAČE ceo svet
14:24 Zdravlje Ovaj podmukli simptom RAKA javlja se dok JEDEMO: Ako vam se ovo dešava tokom OBROKA, hitno kod LEKARA!
12:00 Zdravlje Krisitna je pomoću ova ČETIRI simptoma otkrila da ima rak ŠTITNE ŽLEZDE: "Mislila sam da je STRES i UMOR, a onda me je muž odveo kod lekara"
22:00 Poznati "Ne bojim se SMRTI, spremna sam da UMREM": Glumica ponovo na hemoterapiji, a ovo su SIMPTOMI opasne bolesti
14:18 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Katarina je mislila da njena BEBA ima problema sa stomakom, umrla joj je na rukama posle SEDAM dana zbog ove dijagnoze
19:30 Poznati Evo koliko je Lisa Prisli mesečno trošila na DETOKSIKACIJU: Bila je OVISNICA o tabletama protiv bolova, antidepresivima i alkoholu
18:00 Poznati Uslov koji je Džej Lo postavila bivšem mužu: Ovo mora da ispuni ako želi da se venča sa MANEKENKOM
17:30 Poznati Glumila je Sredu Adams 1964. godine: Preminula glumica Lisa Loring, za sve je bio kriv VISOK pritisak
17:00 Dom i saveti Izaberite omiljeni cvet i saznajte kakav ste TIP ličnosti: Kale vole ELEGANTNE žene, ruže ROMANTIČARI, a za ORHIDEJE su se svi iznenadili